Mysig fredagkväll!!

2011-09-30 @ 21:15:57
Mamma och pappa kom över och fick se hur fin vår trädgård blivit, jag rengjorde grillen och satte upp staketet lite bättre så Kaworu inte kan smita lika enkelt... (han är utbrytarkung!)

Vi åt jättegod mat, busade med Kaworu och tittade på Hockey - New york rangers är i Sverige.. de har match mot frölunda nu ikväll.
De lynchar Frölunda haha

älsklingen jobbar.. annars hade vi tittat tillsammans för han och jag är fan av New york rangers ♥ älsklingen är mycket större fan än vad jag är men jag älskar hockey och tycker de är jäkligt duktiga!!

vi hade tänkt åka till matchen som är nästa helg i Stockholm men det skulle ha kostat för mycket... man fick liksom prioritera, mer pengar till japanresa eller hockeymatch..

eftersom vi vill åka till New york och se en match så valde vi att inte åka till denna utan vänta tills vi har möjlighet att ta oss dit.

Djurmisshandel

2011-09-30 @ 12:44:26

Det har varit flera artiklar om olika fall av djurmisshandel och det krossar mitt hjärta..

jag vet att mitt stora bekymmer är att jag förmänskligar djur men när ex en hundvalp blir kastad om och om igen i havet, när en sex månader valp blir slagen och strypt och när hundar lämnas i en bagageluckan i månader så kan de inte försvara sig.
De kan väldigt sällan försvara sig.

Min rädsla för border collies grundar sig på missshandel av djur, den hunden blev slagen och skadad och ryten åt av sin ägare vilket gjorde den hemskt rädd och vaktande. Familjen som vi umgicks med på campingen hade tagit hand om hunden på grund av Tim's dåliga liv hos den förre ägaren.
Den ägaren gjorde att Tim alltid var på sin vakt och tack vare dess gener (fårvallning) så satte den att skydda sin familj som första prio. Barnens mormor hade blivit biten flertalet gånger och har slutat att besöka dem tack vare Tims beteende och jag blev biten i magen av den hunden när jag var elva år.

Tim fick ingen bestraffning alls utan levde vidare med familjen, jag tappade kontakten med tjejen i familjen som var i min ålder men Tim var vuxen då och har förmodligen gått bort gammal och lycklig.

Jag mår fruktansvärt av att se hundar bli misshandlade eller vanvårdade, alla djur faktiskt. jag ser det lika farligt, hemskt och elakt och fruktansvärt som barnmisshandel.
Det finns inga undanflykter för något av beteendena. Båda är hemska och avskyvärda.

Det är min åsikt i allafall...
Djuren kan knappt försvara sig, de kan inte springa därifrån och be en granne ringa polisen, så de är ganska försvarslösa om de inte biter tillbaka men oftast får de inte chansen att göra det.


Sötast?

2011-09-29 @ 09:37:16

Klicka här:
http://video.se.msn.com/watch/video/sot-salunge-far-hjartan-att-smalta/1jj6f5eaj

så kan ni se en supersöt video på en sälunge som älskar att bli klappad ♥

Här kommer en liten bild på vår nya solfjäder, den står på golvet och jag tog med mobilkameran.. men i alla fall!


Fullt upp jämt och ständigt

2011-09-28 @ 17:11:36
Jag känner mig låst i livet nästan..

Hela denna vecka har försvunnit nästan.
i måndags så var jag på fotoklubben och var hemma sent.
i tisdags så kom jag hem sent, jobbade i trädgården och la mig.
idag så ska vi ha obligatoriskt möte på kvällen och jag kommer hem sent idag också!!
Så ska jag försöka hitta tid att slänga lite trädgårdsavfall och sen sova T_T

Det ska bli skönt när helgen kommer om jag har möjlighet att koppla av...

Dock en positiv händelse!!
jag har beställt biljetter till norrköping!
15 december till 18 december.

Ska träffa mina underbara vänner och jag ska fira jul med min syster, mamma ska följa med på resan också.
hittade billig resa så vi betalar ca 350 kr för fram och tillbaka!

Åter från trädgården

2011-09-27 @ 21:26:06
Har precis klivit in i huset!
Jag höll på rätt så länge.. det som stoppade mig var:

1. sikten - det är väldigt mörkt och det är svårt att se vad som är jord och vad som är högar.
2. Trött och sliten efter en lång och tung arbetsdag.
3. jag skadade mig...


det är nämligen så att när jag skulle slänga den allra första omgången så ramlade jag av den tunga påsen och ramlade på skottskärran som välte så har fått jätteont i bröstkorgen och armen och allteftersom tiden gick så blev det värre och värre så nu känns det som smärtan pulserar T_T


(bilden tagen på googlesökning)

Wohoo

2011-09-27 @ 19:55:53
Jag och förmodligen mamma skall åka till norrköping 15-18 december och fira minijul med min syster!
Det ska bli kul!
15-16 skall jag umgås 110% med mina vänner och på fredagen så åker jag till min syster och äter julbord och firar minijul med dem!

Det ska bli en rolig men förmodligen smått häktisk resa T_T
Hoppas jag och mamma slipper samma problem jag fått de närmsta gångerna... för få tåg och man blir omplacerad T_T

Har försökt spara in tid här hemma.. kom hem och fixade lite smått i trädgården, gick med gräsklipparen och Kaworu till mamma och pappa och åt mat hos dem, såg på nyheterna också, sen har jag gått hem.. fixat smått hemma och nu ska jag ut och fortsätta i trädgården. Ska slänga mängder med skräp!

Eslövs fotoklubb

2011-09-26 @ 21:40:55
Jag var på Eslövs fotoklubb och fick se riktigt fantastiska bilder som de hade tagit och skulle lämna in till en "trekamp" Det är 3 klubbar i sverige (om jag fattade det rätt) som tävlar med vackra bilder. 3 i färg och 3 i svart vit.

Är jättetrött, har precis kommit hem, har jätteont i ryggen, bröstet och i magen så ska lägga mig så fort jag förberett brödbakmaskinen!!

Sov så jättegott!!!

Eslövs fotoklubb

2011-09-26 @ 21:40:55
Jag var på Eslövs fotoklubb och fick se riktigt fantastiska bilder som de hade tagit och skulle lämna in till en "trekamp" Det är 3 klubbar i sverige (om jag fattade det rätt) som tävlar med vackra bilder. 3 i färg och 3 i svart vit.

Är jättetrött, har precis kommit hem, har jätteont i ryggen, bröstet och i magen så ska lägga mig så fort jag förberett brödbakmaskinen!!

Sov så jättegott!!!

Skräckfyllt möte med mitt förflutna

2011-09-25 @ 20:42:09

Jag var iväg på sjöbodagarna idag med mamma och pappa.. Det var trevligt, jobbade i trädgården massa på morgonen och tyckte jag hade gjort tillräckligt för lite paus denna helgen. MEN jag hade kvar två saker jag helst ville göra innan älsklingen kom hem från sin far och son dag med sin pappa.

jag hade inte klippt gräset för mamma och pappa har den 20 meter långa sladden (det är deras)
Sen hade jag inte slängt skräpet.

Nu är älsklingen hemma och jag har klippt gräset men jag har inte hunnit slänga skräpet!!
Men ska göra det nu i dagarna.

I sjöbo så såg vi en del hästar och så och de hade uppvisning med fårvallning, jag tyckte det skulle bli kul att se....
...

....

....tills jag kom på att de förmodligen har Border Collies. Jag är livrädd för dessa, egentligen vackra och smarta, hundar.
När jag var elva blev jag biten av en border collie som var argsint och vaktande av sitt revir.
Det var en chockerande upplevelse och jag har fortfarande märken på magen där den bet mig.

Jag fick lite skräck i ögonen när jag insåg de kanske har border collies med sig på fårvallningen..

...då kan ni tänka chocken när jag insåg de hade fyra stycken!!!!

De var otroligt duktiga, det var de men var gång de sprang för nära så fick jag lite panik. Efteråt så ropade de i högtalaren att man fick komma och klappa hundarna och fåren..
Då beslöt jag mig (med en hel del stöd från mamma) att jag skulle se om jag fick klappa en av dem så jag får "rehabilitera" mot den här rädslan.

Det fick jag och det var okej att bara ha en av hundarna nära.. Jag skakade en hel del och fick lite panik men det var en otroligt snäll hund.. det var det...
Mjuk päls också.. hon gick bort och gav hunden lite vatten och då insåg mamma hur allvarlig min rädsla för dem är för när hunden lämnade oss för den korta stunden så började jag hyperventilera för jag knappt andats när jag klappade den.

Så klappade en stund till och det gick bättre och bättre men när vi gick från hunden så började jag hyperventilera igen..

så jag var glad jag vågade klappa den.


Hemsk natt

2011-09-25 @ 10:06:03
Jag drömde mängder med mardrömmar inatt och Kaworu fick flera utbrott under natten för han förväntade sig att husse skulle komma hem mellan 1 och 2.. det var nästan som om han skällde ut älsklingen för han inte kom hem som han brukar.

när jag vaknade 8 så hade Kaworu hoppat upp i sängen under natten och lagt sig vid mina fötter.. jag blev jätteglad även om jag borde blivit arg för han var i sängen men jag kände mig inte ensam då. men han blev nerburen då jag gick ut med honom direkt..
Jobbade i trädgården nu på morgonen.

Ska iväg till Sjöbo och titta på "sjöbodagarna"

Surgery

2011-09-24 @ 22:55:02
Jag köpte två bhar idag och de är jättesnygga..

Det enda problemet jag har med dem är att de har en enorm kudde som skall agera push up.. det gör att de blir för små så jag klippte upp ena kupan (på insidan såklart så den inte blir förstörd) för att plocka bort kudden men inser att jag har ett MEGAproblem.. det är inte en liten kudde.. det är skumgummi i BHn... suck... så jag får klippa bort det överflödiga i skumgummit.. dock så kommer det gå bra men det blir lite knepigare..

men lugna er nu ni som tänker "hur kan hon klippa i en ny bh"

köpte dem på marknaden och de kostade 50 kr stycket. så jag kan nog ta den förlusten om de skulle gå sönder men det tror jag knappast.

Ensammen

2011-09-24 @ 22:52:03
Har jobbat massa i trädgården idag.. var även på marknaden i Eslöv och köpte lite nageldeko och en otroligt vacker solfjäder..
men jag ska visa bilder imorgon då älsklingen har den lilla kameran vilket gör att jag har inget minneskort till den andra kameran så när det är ljust imorgon så tar jag kort på grejerna jag har köpt.


saknar älsklingen jättemycket.. kramar om nallen han gav mig när jag fyllde 19 år, den första födelsedagspresenten jag fick av honom...
I'll treasure it forever.

Garden

2011-09-24 @ 08:13:22
Nu ska jag gå ut med Kaworu och sen jobba i trädgården.

Har sovit jättedåligt inatt men som älsklingen sa, gick upp kvart i 7 istället för kvart över 5 så det är ju en positiv detalj men har inte fått fler timmar sömn då jag somnade efter halv 2..


Wohoo

2011-09-23 @ 19:05:30
Det är fredag!!
Tyvärr har älsklingen haft lite otur på vägen hem.. det var faktiskt väldigt mycket som gick illa.. det är otroligt synd om honom.

Ska göra makaronisallad med bacon och tonfisk ♥

Vi ska se på film ikväll och på lyxfällan..

Är jättetrött i ryggen efter jobbet och har en ganska stor värk i ryggen på grund av att jag handlade tungt på ICA... Kaworu var överlycklig när jag kom hem och började med att skälla ut mig haha men sen gosade vi innan jag började med maten.

T_T

2011-09-22 @ 19:52:53
Jag har en rätt tuff tid just nu på jobbet och är borta länge, har ingen energi när jag kommer hem, lagar mat, hinner göra lite grann och sen kommer älsklingen hem ♥

Jag hade tänkt klippa gräset idag men som vanligt så är det mörkt när jag ätit upp, har tänkt försöka städa lite och dammsuga så det blir lite mysigare här hemma.

Livets lärdom

2011-09-21 @ 08:26:32
Det finns mycket man lär sig varje dag.
Jag har alltid strävan att inte göra min älskade besviken och fick lära mig igår att jag aldrig bättrar mig vilket gör mig självklart ledsen, men frågan är, hur ska jag gå till väga för att det inte skall hända igen när man känner att man aldrig är tillräcklig?


jag tror jag fann svaret idag i mina egna funderingar.

Oavsett vad man än gör så kan man bara göra sitt yttersta, man är ingen supermänniska och måste bli uppskattad för den man är och det man gör.
Så i helgen så är mitt mål att bli färdig i trädgården, då ska jag rensa klart hela framsidan, rensa klart det som är på baksidan samt klippa gräset.
ska "slita häcken" av mig för att få så mycket gjort på lördagen och det jag inte hinner gör jag på söndagen.
men jag ska göra mitt yttersta för att trädgården skall bli klar!

Unfocused

2011-09-19 @ 21:07:45
Jag hade svårt med koncentrationen idag på jobbet, mitt hjärta var inte där T_T
Inte skoj. Men försökte jobba mig ur det.. Så i slutet av dagen så fick jag bättre tempo.
Blir besviken på mig själv när jag har mycket att göra och press och inte har ett bra tempo.

Har haft problem att lägga upp bilder på bloggen >.< har stört mig massor..

Lagade supergod köttfärssås, hoppas älsklingen tycker om det.

Gårdagens roligheter...

2011-09-18 @ 15:49:28
Och läskigheter...

Jag klarade igenom alla karusellerna som de ville åka..
Det var läskigt flera av dem.
men även om jag var nära att "banga" så gjorde ajg det inte, jag hängde på ändå!

jag får inte lov att lägga in några bilder för blogg.se så kommer uppdatera denna så fort jag kan!

I'm back ♥

2011-09-18 @ 09:07:05
Jag var på Liseberg hela dagen igår, hade stressig morgon och hann inte blogga, hade med mig en äldre telefon då jag gärna undviker krossa displayen på den jag har nu.

Vi kom hem vid halv elva och jag var supertrött.. så det blev inget bloggande..

Åkte mängder av saker och även om jag var orolig och nära att dra mig ur flera gånger så åkte jag ändå.

Berättar mer och lägger upp bilder sen. skall fixa iordning mig och dra till kyrkan :) ska sjunga idag!

Tradition

2011-09-16 @ 12:29:42
Det börjar kännas som om stress på jobbet är en tradition. Har massor att göra, kämpar jättemycket men det känns som om jag inget får gjort.. Men jag har en hel del som jag har fått avklarat och det känns skönt. Det är mycket kvar dock T_T Ska försöka fixa i trädgården hemma idag (hoppas vädret är ok) och sen imorgon så ska jag till Liseberg, ska bli kul! Ser verkligen fram emot det!!

Senna

2011-09-15 @ 21:34:32
Älsklingen och jag handlade när jag kom till Eslöv och sen var mamma jättesnäll och hämtade oss, ville bjuda henne på något, mat eller fika.. men det skall bli en annan gång. Jag och älsklingen lagade enkel mat, varsin hamburgare och varsin korv med bröd. Det var enkelt men gott. Vi har tittat på top gear och älsklingen visar mig just nu lite bitar ur en lång dokumentär med en av de bästa formula 1 förarna som någonsin funnits, Ayrton Senna som dog i en krasch under ett race 1994.

NO WAY!!!

2011-09-15 @ 07:13:05
Jag försov mig!! vaknade kvart över sex T_T idioti...ställde 4 klockor!! men självklqrt glömde jag klicka på alarm on! hade jättemysig natt, sov supergott fram till fyra och efter det så sov jag dåligt... drömde skumt också! det började med att jag mailade en restaurang för att vi skulle beställa mat, vi gick dit för att hämta maten, då hade personalen skickat vår mat till Umeå och krävde vi betalade ändå..sen var jag på ett medeltida slott och skulle köpa exotiska blommor och upptäckte jag bara hade 50 kr.. vi blev inlåsta i slottet för vi inte hade pengar, så visade det sig att de utfärdade muterande experiment på de som inte hade pengar, då ändrades drömmen och jag och mamma jagade efter en väckarklocka för mitt riktiga jag skulle vakna det var en av de mest skumma drömmar på länge

Åter från kören

2011-09-14 @ 22:07:06

Hejsan bloggen!
Jag är hemma igen.. Dagen har varit hektisk men jag träffade en mycket god vän till oss och vi fikade och satt och pratade, fick min telefon bytt och nu har jag en hel telefon igen..

Måste lägga in musik, ta nya bilder osv.. så det är lite "jobbigt" att lägga in allt men det känns lite skönare ändå, nu slipper jag skada mig på splittrorna ^.^



Har precis lagat mat till imorgon och förmodligen till i övermorgon.. samt kantarellstuvning. vi har ätit macka med kantareller..
Blev ledsen jag behövde laga mat ikväll.. hade inte planerat att laga mat ikväll, men genom olyckliga omständigheter så har vi bara en matlåda med carbonara men det är ost på den så kan inte äta den.

Är helt slut... har varit stressig dag och jag hade världens magvärk under dagen och var nära åka hem.. har fortfarande ont i magen.. funderar på om det är stressmagvärk.. jag har en väldigt känslig mage.



Ska lägga mig snart... Natti natti ♥

 


Ny dag nya tag.

2011-09-14 @ 09:34:00
Mår lite bättre idag, har stressigt på jobbet T_T
men det är så det blir ibland.
Jag ska träffa min kompis och byta telefon idag, men om pappas kund kan fixa det billigare så kommer jag inte byta telefon utan ta det alternativet..

Vad ska ni göra idag?

Hemma

2011-09-13 @ 20:06:07
Är hemma igen..
Väntar på att älsklingen ska komma hem, ska laga carbonara och sallad ikväll..

Jag mår lite bättre men mår dåligt oavsett för jobbet. det är mycket som får mig att må dåligt när jag kommer hem, har tårar i ögonen men när jag väl är och jobbar så märker inte jag av det, jag älskar uppgifterna så mycket så jag märker inte alls av det på samma sätt där..

Värsta dagen på länge...

2011-09-13 @ 15:20:12
Jag har superstress på jobbet T_T
och mitt i allt så ringer älsklingen och jag har min handsfree för att kunna jobba samtidigt. så skyndar jag mig fram och tillbaka och fastnar med sladden i ett dörrhandtag och telefonen åker i marken och hela displayen är förstörd.

Är helt förtvivlad för allt älsklingen och min far gav mig kändes som hån när jag berättade att skärmen spruckit. det var inte vad jag behövde idag det värsta är ju (för mig) att de inte förstår att det uppfattades som hån, för de har ju en helt annan anledning till att de sa som de sa, de kanske upplevde det som att de var 110% stöd och sympatiska...

Så det kostar mellan 1300 - 2500 kr att byta, jag kunde dock byta in telefonen mot 1500 kr för att få en ny där jag köpte den vilket känns som ett smidigare och enklare alternativ.. för där det kostar 1300 kr så har den ena en hemsk fraktavgift och den andra har en avgift på 100 kr för att man inte köpt telefonen genom dem.

Idag är en hemsk dag!! och dessutom måste jag jobba över.

blir jätteglad om jag får lite uppmuntrande kommentarer!! behöver verkligen det just nu.. Helst av allt vill jag egentligen fly upp till norrköping och fika med mina vänner..
men det blir för dyrt..

Stress stress

2011-09-13 @ 12:58:36



Vi har det jättestressigt på jobbet, Chefen sätter en massa stress och press så det är lite jobbigt idag...

Katia

2011-09-12 @ 19:36:35
Det blåser som sjutton här i Eslöv...
Inte skoj, jag läste på aftonbladet att stormen Katia är på väg hitåt och man ska märka av det ikväll så jag antar att den har kommit hit T_T jag och Kaworu tog en tapper promenad hem till oss, han gick bakom mig för jag fungerade som vindskydd åt honom.

Jag skulle egentligen tagit med mig gräsklipparen men eftersom det är mammas gräsklippare och den är elektrisk så vill inte jag den blir blöt och det ösregnade när jag gick hemåt.. så jag fick inte med mig den...

ska kika igenom reklamen lite och sen ska jag göra köttfärssås och spaghetti till mig och älsklingen, vi ska titta på formula 1 racet ikväll ♥

Long shot

2011-09-12 @ 14:03:00
Idag är det mycket stressigt, vi måste jobba över hela veckan T_T
men jag har precis beställt biljetter till Liseberg som jag ska till på lördag!
waii ♥

Det ska bli jätteskoj. kan inte ta min systemkamera T_T men jag kommer ha med den lilla kameran, så ska försöka lära mig den! så jag kan ta bra bilder!

Hur gör ni för att orka med en riktigt lång stressig dag?

Fler bilder från Beddinge

2011-09-11 @ 22:23:40

Det har varit en trevlig helg, har sovit dåligt inatt men ska sova gott denna natten ♥





Lite rädd för vattnet, men idag vågade han blöta framtassarna.





De hade får där, det är en del av området som kallas Fårabackarna som är ett naturreservat.







Trollslända



Kaworu i bakgrund



hehe fick låna älsklingens mammas solglasögon när vi åkte "Cabbe" Det var kul men var lite nervös över mitt hår.



Tranor som flyger till varmare länder.




Tillbaka från vår minisemester!!

2011-09-11 @ 21:35:43
Vi har varit ute vid Beddingestrand sen igår, jag har fotograferat mycket. här kommer lite urval!



Kalkoner mitt i centrala Trelleborg @.@




På väg till möte

2011-09-10 @ 09:05:24
jag sitter på tåget och är på väg till Malmö, vi har obligatoriskt möte med jobbet! min kollega har semester och slipper det *fniss* sen ska jag göra premiär i Trelleborg, har aldrig varit där tidigare! Har med kameran men kan inte lägga upp bilder förrän imorgon, men ska testa att lägga upp från mobilen...har inte lyckats än dock. men det är ju bara att testa sig fram!

Fredag!

2011-09-09 @ 19:04:12
Det är fredag och jag fixar ris och kotletter, började fixa igång riset för kotletterna var i kylen och upptinade så det går ju enkelt och snabbt då ^.~

Så börjar vattnet koka och jag öppnar kylen och ser inga kotletter, de ligger kvar i frysen, min älskling har glömt lägga dem i kylen som jag bad om.. så nu försöker jag förbrilt att tina dem så jag kan äta.
Efter jag ätit så ska jag köra igång en maskin tvätt och rensa kantareller!!

20120323 Tokyo 20120413

2011-09-09 @ 13:19:49
Jag längtar fruktansvärt inför resan!!

Har tittat en del på vad jag vill göra, vi kommer ha dålig internetconnection men jag kommer kunna lägga upp bilder från resan i alla fall!
Jag hoppas på att köpa en minipc med wifii så jag kan ha med mig den när vi går runt och lägga upp bilder under dagens gång!

det är långt fram och jag har massor av roligt inplanerat före dess!!

Bye bye nails

2011-09-09 @ 08:27:19



Som ni ser på det vänstra fingret så har min nagel brutits där den egentligen skall sitta fast, vet inte hur det hände men det har växt lite mer sen det hände då det var flertalet dagar sedan.
Men det har gjort så fruktansvärt ont att jag har valt klippa ner mina naglar T_T
så kommer klippa dem tills den skadan har växt ut så jag slipper lida.. fingret mår inte bra heller av att ha plåster konstant, annars rör nageln sig och det gör jätteont.

Så jag kommer inte kunna dekorera naglarna så mycket.. men kan hända jag köper lösnaglar och övar mig på och lottar ut dem här. vi får se hur jag gör!
men känns sorgligt att klippa dem T_T det är ju som en del av mig liksom (känns som det) dock har jag inte alls samma kärlek till mina naglar som jag har till mitt hår.

Home ♥

2011-09-08 @ 18:56:08

Jag är hemma!! härligt!!

Ska fixa mat, skulle egentligen äta med älsklingen men är så himla hungrig att jag kommer äta före T_T förlåt älskling!!

Har mycket att göra på jobbet och känner mig stressad så det är lite jobbigt!


Ny dag nya krafter

2011-09-08 @ 09:29:57
Har rast! och har precis ätit lite frukost!
Dricker te.. rött te med apelsinsmak. Gott!

jag är rätt ledsen idag för att Stefan Liv har gått bort, som ni säkert läst överallt så har han avlidit efter en flygkrasch och jag är jätteledsen för det för han var en av mina favoriter inom hockeyvärlden.
Han och Henrik Lundqvist - The king är mina favoritmålvakter, det är många bra men de är mina absoluta favoriter.

Så det känns tungt och jag lider med HV71 och Jönköping... Stefan Liv lyfte hela den svenska hockeyn till skyarna! han var fantastisk.

Tröttsam dag

2011-09-07 @ 18:53:38
Det har varit en ytterst stressad dag idag.. har nästan knäckts. Var trött och det uppstod ett missförstånd mellan mig och chefen. Har mycket press på mig just nu. Min kollega njuter fortfarande av vackra antalya. Ska till kören nu, min underbara mamma har gjort mackor till mig, jättesnällt. fick jobba över så jag har faktiskt inte kommit till eslöv än. ha en underbar kväll!

Effekten av den nya mascaran.

2011-09-07 @ 12:01:20
Tog lite foton på mitt öga imorse med och utan den nya mascaran.
Så ni kan se effekten.
vi har dålig belysning i badrummet så förlåt det dåliga ljuset i bilden.


Gårdagens bekymmer

2011-09-06 @ 12:41:37
Jag höll mig från att gnälla haha
men här är en länk så ni förstår vad som hänt.

gradvis så gör min arm mer och mer ont... så det är jättesvårt att koncentrera sig.

Kanske blir en liten överraskning ikväll!
Älsklingen är ledig idag.. lite avis men så var jag ju ledig hela helgen så han förtjänar vara ledig.
Mina vänner är duktiga och är i skolan!!

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

*update* märkte att dateringen på artikeln jag länkade till är gammal, men det är exakt vad som hände igår på samma ställe, samma tid. Så inte konstigt jag inte tittade efter ordentligt. Kan vara det är rätt artikel bara de har skrivit fel datum. det vet jag inte.
Men oavsett så beskriver den vad mitt problem var så den får vara kvar tills jag hittar rätt.

Aj aj

2011-09-06 @ 09:52:29
Hejsan alla.
Är på mycket bättre humör idag.
Jag hade inte ont i armen igår men allteftersom dagen går så gör det mer och mer ont.

igår när jag skulle sätta mig på tåget så skulle en man sätta sig ner mottemot och jag aktade mig för han skulle gå förbi och han tog av sig väskan i "farten" och slungade den rakt in i min högerarm..
så igår hade jag fruktansvärt ont i armen, klarade knappt av att lyfta upp en matsked för att röra om i makaronerna.

Så den smärtan blir värre för varje stund som går.
inte skoj. det distraherar som sjutton.

Soluppgång 5/9

2011-09-05 @ 21:33:20

Det var molnigt men färgera var vackra.

Idag har varit en verkligen hemsk dag så tänker bjuda på den här bilden, sluta gnälla här på bloggen (kaworu får lyssna på mig istället)





Klockan är 6 på morgonen..

lite klagande: har jättont i min arm T_T


Morning has broken

2011-09-05 @ 05:40:54
Jag håller på och fixar iordning mig.. tog bort min nageldekoration igårkväll, har tänkt göra ny.
Men mitt ena pekfinger är otroligt ömt så kanske väntar till ikväll eller imorgon.

Köpte ny mascara i helgen som jag älskar!! Det är från Loreal och det står den skall förlänga ögonfransarna och jag är supernöjd med resultatet!
kostar 119 på H&M i malmö, den kostar 169 i vanliga fall och var på rea.

nu ska jag välja kläder!

Ha en underbar dag.

Klart.se lovar ösregn i malmö och eslöv T_T

Lat...

2011-09-04 @ 21:58:03
Lagt mig i sängen och ska försöka sticka på älsklingens halsduk jag inte blev klar med förra året.. tappade tyvärr motivationen..
Det har liiiite att göra med att jag redan spenderat en massa timmar att sticka en över 3 meter lång 2 decimeter bred halsduk till honom som han glömde på swebus en dag T_T
Så självklart behöver han en ny men jag tappade motivationen så har tänkt jag ska bli färdig med den!

bloggar med mobilen.. orkar inte ta mig till datorn haha
Har varit ute i över en timma och fixat med häcken som går vid trottoaren.. vi har inte varit duktiga på att klippa ner den och styrelsen till vår förening har märkt det så direkt efter jag tränat så tog jag mig ut till trottoaren vid vår häck och spenderade 45 minuter på att klippa.. phu..
sen fick jag gå fram och tillbaka 4-5 gånger mellan busken och containern för att slänga skräpet...

Ha en trevlig kväll ♥

är för trött för Tea-time with Ariena så det får bli imorgon!

Svagis!!

2011-09-04 @ 19:19:07
Känns som om jag är supersvag T_T

Hahaha

Saknar älsklingen men tiden känns som den springer iväg här hemma..
men vill träna så jag mår bättre med mig själv för det är ju faktiskt det viktigaste.
Att känna sig nöjd med sig själv, så man får bättre självkänsla.

Sunday

2011-09-04 @ 17:23:54
Älsklingen och jag har städat en hel del idag och vi lagade supergod mat ♥
Vi tillagade kokt potatis, stekt fläskfilé, rivna morötter och kantarellsås!

Har varit ute med Kaworu på en liten promenad och har tränat en del hemma.. så ska snart fortsätta träna!! Ska bara fixa lite dricka... förmodligen vatten.

Hoppas ni haft en bra dag!

Turning Torso/Västra hamnen

2011-09-03 @ 21:55:53
Fotograferade en hel del ute vid vattnet i närheten av Turning Torso.
Några bilder har jag lagt upp men har för mig jag missat skriva vart jag fotograferat ^.^

Testade kameran!! för att försöka få mer häftig effekt i bilden.
Det är en effekt som finns under "TV" där man ändrar iso och rörelsehastigheten..
Jag fick en bok av pappa för ett tag sen med lite tips hur man kan ta häftiga bilder.
och en bild jag fastnade för var en bild på när stenar och en ström  som ser ut som sammet.
Jag fick inte riktigt samma effekt såklart.. men det blev rätt häftigt ändå ^.^













en liten manet i vattnet..

















Oh just det, jag testade ta ett kort på Gustav Adolf torg med människor i rörelse ♥


Fler bilder från dagen

2011-09-03 @ 20:53:07





Glasscafé i Malmö. Ta buss 2 mot Turning Torso (andra hållet är Lindängen) och sista hållplatsen så ligger det här cafét, det är FANTASTISKT!!!
De har 6 sorter mjölkfri sorbet och den är fantastiskt god!!



Skogsbär, tuttifrutti, päron, aprikos, mango och choklad (chokladen tillverkades)
De gör ALL glass själv och det är det godaste jag ätit!



Jag fick en skogsbär och päron ^.^ Det var jättegott!!


Back and out

2011-09-03 @ 17:08:33

Jag har precis återvänt men måste iväg direkt.. tänkte lägga upp någon bild efter dagen och sen fortsätter jag när jag är åter från grillfesten de har på området.






Lägger upp fler bilder sen!
ska också försöka "merga" min första panorama!


On my way

2011-09-03 @ 11:29:42
sitter på bussen på väg till stationen för att åka till malmö!

Trögstartad

2011-09-03 @ 07:47:56
Jag har precis gått upp.. vaknade före halv sex men hela himlen var full av moln så det hade inte gått att fotografera någon vacker soluppgång så jag somnade om. inte värt att riskera XD
älsklingen sover fortfarande.
Jag har surfat runder lite och nu ska jag fixa frukost.
Ska åka iväg lite tidigare idag för jag ska till Malmö och träffa 2 underbara vänner! det lustiga är att jag jobbar hyffsat nära dem men vi träffas nästan aldrig @.@


Nu frukost!
sen den omöjliga uppgiften att välja outfit!

Soluppgång 2/9

2011-09-02 @ 22:37:19

Sprang ut med kameran imorse och fotade soluppgången.. ska kanske göra detsamma imorgon på morgonen..


Tea-time with Ariena

2011-09-02 @ 22:34:43
Jag har gjort många pinsamma försök att spela in en videoblogg..
Är första gången jag gör det så tycker det är lite pinsamt. hade gjort en bra som var för stor för videofyme så jag spelade in på mobilen istället vilket var sämre kvalite.. men lägger upp den ändå..

Det är ändå min första så det får bli bättre och bättre nästa gång!!

Jag har tänkt börja göra videoblogg för att mina vänner i Norrköping ska känna att jag är närmre även om vi har lite mindre än 50 mil mellan oss.

Jag älskar dem jättemycket och hoppas detta gynnar dem ♥



Hahaha den är sne också..
Nä det ska bli bättre nästa gång.. lovar!!

överaskning!!!

2011-09-02 @ 17:36:12
ikväll så ska jag fixa en liten specidell överraskning till mina älskade vänner som är långt bort ifrån mig.

.....sssshhhhhhhh

Ny fototävling.

2011-09-02 @ 15:49:51
Jag hittade en till fototävling..

La upp denna bilden:



Är så himla nöjd med den!!
Ljussättningen, ja.. allt!! otroligt vacker.

Komiskt sammanträffande.

2011-09-02 @ 09:13:12

Jag satt och läste Metro på tåget, vi hade precis lämnat lund, tåget var rejält försenat idag.

Jag brukar läsa horoskopen mest för skoj skull och reflektera efter jobbet om de har stämt eller ej (om jag kommer ihåg, men är inte någon som tror på horoskop)
läste:

"Något oförutsett verkar bringa oordning i dagens program och kräva oväntade insatser av dig!"

Horoskopen är det sista i tidningen jag brukar läsa så vek ihop tidningen och la den på bordet på tåget. Då hör jag konduktören i högtalarna "På grund av tekniska fel så kommer vi ha slutstation Malmö C.

Jag och flera andra bara gapade och vilda diskussioner började där man ansåg att det kunde han ju ha kläckt ur sig innan vi kom till lund för bara någon minut efter vårt tåg så går ett till köpenhamn så man hade sluppit springa upp och nerför rulltrappor (och trängas med andra) för att hinna till öresundståget som går strax efter vårt tåg kom in.

Så ja, horoskopet hade rätt för en gång skull. Det skapade verkligen oordning i mitt program hihi


A hairy history!

2011-09-01 @ 13:48:49
Jag hör många säga till mig "oj vad långt hår, hur länge har du sparat?" andra "oj, du klipper aldrig håret va?!"

Jo.. jag klipper mellan 6-12 cm varje år!!
dock funderar jag på att klippa det 1 cm i månaden för att få väck de slitna topparna.
Jag har inte något hårstrå som är kluvet. det är bara gammalt och slitet.

Här kommer lite historia på mitt hår ^.^
Dock så har jag en bild där jag har som "kortast" och jag hittade inte den så kommer uppdatera den här när jag hittar den.

Har skannat bilderna på jobbet och det blir mörkare bilder och färgerna blir lite lustiga. ex. jag har inte ett enda rött öga på fotona men den skannade bilden gav mig röda ögon haha.


började nästan skallig haha här är jag några månader!


Här är jag 13.. med ganska pinsam klädsel ^.^
var ingen direkt modedrottning hehe.
var tvungen att "sudda" bort lite pinsam musiksmak >.> ung och dum.


Här är jag 14 år och ja.. ni ser att håret är rätt kort här också *fniss*



Här är jag 15 år. Den visar inte längden men den visar hur olika min naturliga hårfärg har varit.
väldigt skiftande. Detta måste varit på hösten då sommaren blekt håret.


Hmm nu måste jag tänka lite.. är jag...17....ja definitivt 17!


...eller?!

The Eye

2011-09-01 @ 08:28:01

Tog kort med mobilkameran på mitt öga imorse *fniss*


Fototävling

2011-09-01 @ 08:26:34
Rösta på mina bilder i fototävling ^.^
Detta är mina bidrag:


RSS 2.0