Räkningar

2011-10-30 @ 20:32:39
Har precis gjort klart räkningarna för denna månaden.. det är rätt okej ändå :)
relativt låg.. märkte min unionenfaktura inte kommit så fick mailat dem så jag får hem en ny kopia.
ska åka hemifrån klockan 6 imorgon.. men får skjuts av pappa ^.^
Så kommer vara jobbet riktigt tidigt!!

Har ju "beordrad övertid" fast vi får inte ut det i pengar, vi får ut det i ledighet och de ger oss inte dubbel ledighet utan om vi jobbar över 1 timma så får vi bara 1 timma.. inte mer..

har över 23 timmar på min "logg" så vi får se vad som händer.
ska lägga mig och äta mandarin, är trött.. men okej trött typ... mest seg typ.......
Har haft en fartfylld helg med många vänner och händelser så denna kvällen som är ganska händelselös känns ganska avkopplande...

Har plockat en hel del men har nu i typ en timma kopplat av och typ inte gjort något.. eller ja.. förutom räkningarna *fniss*

Extraknäck

2011-10-30 @ 14:47:47
Idag har jag varit iväg och sjungit på dop, det gick bra.. det var ganska långdragigt men vackert ändå!
Det blev långdragigt medstadels för vad prästen hade satt upp på listan, det var hemskt många böner, lång predikan och många psalmer.. ska jag erkänna så kunde jag bara 2 stycken..

Lilla Wilda är dock en liten pärla.. så underbart söt!! fick en annans biologiska klocka att sätta igång på högvarv men det är ju sånt som händer.. man är inte mer än människa..

Har gjort mat.. storkok med currygryta och så stekte jag champinjoner och kött + ris till lunch. så lunchen är avklarad!! håller på och kokar lite ris nu för det räckte inte det jag hade gjort..

än så länge har jag fyllt 6 matlådor med mat till veckan och 2 till åtminstone skall fyllas.. förhoppningsvis får jag till ytterligare en,. vi får se.

5 dagar och 9 timmar

2011-10-27 @ 21:38:25
Det är 5 dagar och 9 timmar sedan jag sist bloggade.. detta beror på hur hektiskt mitt liv har varit den närmsta tiden. Jag har även idag fått krav från vår chef att arbeta 5 timmar övertid per vecka fram till mitten av december.

Det kommer bli tufft.. imorse gick jag hemifrån kvart i 6 och var på jobbet 7.. efter jobbet åkte jag till lund och lyssnade på lunds orkester i ca 30 min. min kusin och min moster var dirigenter.. det var mysigt och avkopplande.
Sen åt vi på Burger King och åt, sen tog jag tåget hem och skyndade mig till ICA, handlade och sen tog jag bussen hem, ut med Kaworu, duscha och nu sitter jag i sängen...

Hoppas på att somna snart, är helt utmattad.. igår hade jag kör och i förrgår handlade jag på rusta. så jag har haft det väldigt hektiskt.. på lördag ska jag träffa en kompis i malmö och på söndag så ska jag sjunga i kyrkan på dop ♥

20111022

2011-10-22 @ 12:06:00

Älsklingen har gått till jobbet nu och jag ska städa lite hemma, sen ska jag cykla till coop och handla.. baka kanelbullar för att få upp värmen i huset lite och sen ska jag pyssla lite och göra julkort!!

waii <3

Ska bli skojig dag.. dock är jag spelsugen så hoppas jag kan sno åt mig lite tid och spela lite dataspel, älsklingen kommer hem idag till halv 9, då ska vi äta och spela guitar hero.
Imorgon så kanske jag ska sjunga i kyrkan, får se hur jag mår, har inte mått så bra den närmsta tiden. oavsett så ska vi spela Heroes of might and magic imorgon!! yay

Ser lite på matchen mellan New York Rangers och Canucks. jag missade ju sista perioden så har sett lite på det.
Än så länge så leder Rangers med 3-0 men vet inte hur det slutar.


Friday

2011-10-21 @ 08:00:39
Igårkväll gjorde jag ett tappert försök att se senaste hockeymatchen med rangers.. lyckades hålla mig vaken det mesta av de två första perioderna.. somnade till då och då. men bara lätt.

Dock så sov jag nästan igenom hela sista perioden.. så får se ikapp det imorgon när älsklingen jobbar,... synd...

Dock halvsåg jag 2 mål och har för mig jag såg ett till.. så tror de vann...

så nu till verkligheten och jobba!

A day among every other day

2011-10-20 @ 13:32:38
Min kollega är fortfarande sjuk idag och det har varit full rulle, men jag har lyckats rensa på mitt skrivbord iaf. Har skickat iväg lönerna till alla utom en (special case) så det känns bra att veta att jag har pengar på kontot på tisdag. jag hittade en helhäftig och snygg halsduk som man kan "fingersticka" så jag fixar lite minifingerstickning så garnet blir liknande som det som syns på bilden och sen ska jag fingersticka en halsduk till mig. Har valt att använda vit färg. Det är jättekul!


Contagious traveling

2011-10-19 @ 15:11:09
Jag insåg idag hur onyttigt mitt tågresande är.. jag satt i en stol till fönstret, det innebär att jag kan ha 5 personer på varsin sida om mig.. 4 av sätena var upptagna och 3 av dem snörvlade, hostade och harklade sig.. Så jag hade tre runt mig som är dyngförkylda.. hur orolig blir man på en skala att någon av de tre är i början eller slutet av förkylningen då det smittar som mest? dessutom så är min kollega så pass förkyld att hon åkte hem idag hihi jag tror jag får förvänta mig en förkylning tyvärr.. Har ju varit smådålig nu ett par dagar och känner mig lite yr idag så kanske redan börjar bli förkyld.. då kommer nästa intressanta fråga.....kommer jag undvika åka tåget för jag är förkyld? förmodligen inte.. då jag behöver jobba.

Tillfälligt döv

2011-10-18 @ 09:01:54
Mitt högeröra är tillfälligt ur funktion. Jag hör knappt något i det örat och det andra har jag semihörsel i.. ingen aning om hur eller varför men det är jäkligt irriterande. Har mycket som händer hela tiden och tyvärr blir bloggen lidande...

mot danmark

2011-10-15 @ 13:12:26
ursäkta min hemska uppdatering. har haft mycket att göra... fullt upp och supertrött. jag är på öresundsbron och är på väg till danmark. ha en underbar dag idag.

Full rulle

2011-10-10 @ 14:42:56
Helgen har varit fullspäckad....

I fredags så satt jag med älsklingens mormors present och fixade ihop den.. sen i lördags så kom vi upp rätt sent, såg på Hockeymatchen som var i fredags mellan New york Rangers och LA kings.. Vi hejar såklart på New york rangers och tyvärr så förlorade de på Overtime...
Men på eftermiddag till kväll så var vi och firade älsklingens mormor och jag var jättenervös då flera som var där var släktingar jag inte kände.. Men det var trevligt och god mat..
När vi kom hem så städade vi och fixade hemma men först tacklade vi röret i handfatet som läckte.. jag märkte det precis innan vi skulle gå och det var det första vi tog hand om när vi kom hem.. vi är inte så......husliga när det gäller sådana saker så vi var riktigt stolta över oss själva när vi hade fixat den..
Det blev att titta på Castle tills man slocknade och sen sov vi.. det blev rätt så sent..

Sen på söndagen så tog vi det lugnt och vid ett-tiden så gick vi ut trädgården och jobbade till halv fyra och slängde vi skräp och ställde ut saker i garaget och så till strax efter fyra.. jag rengjorde grillen för sista gången detta året.. nu är det slut på grillandet för denna säsongen.. Sen tog vi det lugnt till Formula 1 till strax efter fem och tog en lång varm dusch....
Sen åkte vi till älsklingens mamma och åt och pratade lite allmänt.. en del självklart om älsklingens nya systerdotter som föddes i torsdags.
Vi åkte hem och såg vidare på Formula 1, satte igång Love Hina efter det och somnade till det.. dock tog det några avsnitt tyvärr innan jag somnade..

idag har jag börjat sticka på små babyvantar till älsklingens syster.. hoppas de blir bra ♥

Namnsdag och födelsedag

2011-10-07 @ 08:10:07
Igår 6 på morgonen så föddes älsklingens systers lilla flicka!
Fick en bild av henne och hon är så himla söt!!!

Igår hade jag namnsdag och hon föddes så det var lite komiskt, så hon fyller år på min namnsdag..

Hoppas vi kan åka upp och träffa dem snart ♥

Igår lämnade jag älsklinges halsduk som blev klar igår, han blev helt överlycklig vilket gjorde mig glad!
när jag gick dit såg jag en fantastiskt stark regnbåge som jag tog kort på.. tänkte visa dem och sedan återgå till arbetet.



ni som tittar noggrant ser att det är två stycken regnbågar, en kraftig och en svag.. fantastiskt!!




Välkommen till jorden!

2011-10-05 @ 21:30:07
Älsklingens näst äldsta syster är på sjukhuset idag och föder antingen en liten pojke eller en liten flicka.. vi vet inte vad. halv tre inatt gick vattnet och sedan 5 imorse har de väntat på att värkarna skall komma.
Vi har inte hört något ännu men väntar spänt!!

Jag håller alla tummar och tår att de får ett friskt glatt barn som har en ljus framtid framför sig ♥
ska iväg och halvlägga mig i sängen och göra klart älsklingens halsduk som jag började med förra vintern men tröttnade då kylan började försvinna och har fortsatt den nu i höst och idag gjorde jag sista stick-raden. nu ska jag sy in trådarna och göra fransar.. tyvärr hittade jag inte min stora nål eller min virknål.. ligger förmodligen på vinden så ska se om jag kan använda en helt vanlig nål...

natti natt.

Trainride

2011-10-03 @ 09:58:32

Sov som en stock inatt.. minns när älsklingen kom inte men öööhh.. mer än så minns jag ej.

Hela natten har jag drömt att jag åker tåg och buss T_T
och när jag blev väckt av klockan och somnade om så drömde jag att jag låt i sängen och sa "jag kan sova en halvtimma längre för tågen har börjat stanna i Simonstorp och då tjänar jag en halvtimma att komma till jobbet, varför har jag inte gjort det tidigare?"

det som föbryllade mig allra mest när jag vaknade av väckarklockan igen var det faktum att jag ansåg att jag bodde i Simonstorp igen i drömmen...
Det var lustigt...

jag bodde i Simonstorp under min uppväxt.. det är en liten by utanför Norrköping, ca 20 minuters resa på väg 55.
det är vackert där, underbara badplatser och skog full av blåbär och svamp om man har tur, flera olika möjligheter till skogspromenader och ett 5 km långt spår där man kan jogga, ha "skolmaraton" eller bara ta en lång tur med jycken.

saknar byn under sommaren.. men har många tråkiga minnen under min skol och dagistid som jag helst gärna vill undvika.


Time passes by so quickly

2011-10-02 @ 18:40:08
Tiden försvinner riktigt snabbt.

klockan är redan halv sju.

ska diska, plocka lite och sen gå till mamma och pappa och skriva ut bilder för älsklingens mormors present.
Ska göra ett collage med hennes barnbarn och härliga minnen de har tillsammans.

Hon fyller 85 år och minnet är inte vad det borde och detta tror jag kommer uppskattas.

Denna helgen har passerats snabbt, denna dagen försvann i princip.. jag kunde inte somna inatt och låg vaken till efter 04.38 (sist jag tittade på klockan) och jag sov till halv elva.. det är jättesällan jag sover så sent, men samtidigt så sov jag ändå väldigt lite T_T

From the past

2011-10-01 @ 09:42:06
Jag har fotograferat en del gamla bilder inför ett projekt..

det är en present till älsklingens mormor.

går igenom bilderna som älsklingen har på datorn nu och hittade denna kära bild på en trött liten Kaworu när han var valp:


RSS 2.0