SEMESTER!!!

2011-07-30 @ 15:31:14
Igår började min semester.. handlade skor igår med mamma, två skor hittade jag ♥
sen beställde jag hem Kebab och pizza, pizzan var till älsklinen då.

Idag har jag och mamma varit hemma hos min kompis och hennes mamma och fikat och pratat, sen gick jag till djurbutiken och köpte lite till Kaworu.

älsklingen är sjuk så nu är jag hemma med honom.

onödigt inköp?

2011-07-26 @ 22:45:13
Jag och älsklingen köpte en moccamaster till honom idag och jag var jättesugen på att köpa en supersöt kaffemaskin som är perfekt för te ♥
men jag köpte den aldrig.....
så jag vet inte om jag ska tillbaka dit i dagarna eller önska mig den i julklapp av mamma och pappa..
det är onödigt egentligen... för rent krasst så är det minst lika bra att göra te med vattenkokare och tepåsar.. men det hade kännts lite som att man lyxade till vardagen med enkelhet om jag hade haft den och den är så söt!!

kopparna verkar ingå..

finns på media markt för 269 kr.



Perfekt storlek.. ungefär hälften så stor som en vanlig vattenkokare och det är återanvändningsbart filter till som går att diska. så mer miljövänlig haha

Vattendroppar

2011-07-26 @ 06:16:31
Imorse när jag gick ut med Kaworu så såg jag en massa vattendroppar på våra liljekonvaljer.. var tvungen att fota!!



mobilen dum

2011-07-26 @ 06:12:54
Jag försöker lägga upp bilder i bloggen genom min mobil men den vill bara inte, får ladda upp men inte mer T_T


Bakade dessa igårmorse


Formula 1

2011-07-24 @ 22:13:10
waii ♥ har precis sett senaste Formula 1 racet i Tyskland.
Gjorde gigantisk sats med Currygryta och ris så vi har mer matlådar än arbetsdagar känns det som haha.
min semester börjar nu på fredag, ska bli så härligt att ta det lugnt, ska sova länge på morgonen och ta mig till gymmet.
Det är riktigt skönt att träna på gymmet, men är det fint väder ute så ska jag jogga med Kaworu.

Dock så mår jag rätt dåligt ikväll, hoppas att en god natts sömn botar det.

Tidig morgon igen

2011-07-24 @ 15:52:56
Jag tvekade imorse men i slutändan så följde jag med älsklingen till hans jobb och tränade på gymmet efter det. Sen handlade jag och åkte hem.

Fick städa när jag kom hem för fick reda på att vi skulle få främmande, familjevänner som skulle komma över, det kändes jätteskoj men plötsligt så insåg jag hur mycket det blivit stökigt här hemma så städade i en timma och sen tvättade jag mig (hade ju inte ens hunnit duscha efter träningen) och hann spela lite piano innan de kom.

Vi tittade lite på planet earth för att visa kvaliten på vår projektor.
sen fick de se hur vi bor och se vår katastrofala trädgård *phu*
sen när de gick så kurrade min mage massor så jag var tvungen att fixa lite mat.

nu ska jag snart börja med currygrytan haha

Torsdagens gäst

2011-07-23 @ 10:16:22
I tisdags så kom älsklingens syster till oss, hon är nästan höggravid och det var härligt att se den stora magen, det är så charmigt tycker jag i alla fall.

gjorde wok med risnudlar, det går, men blir lite väl....öhm...kladdigt, bättre med äggnudlar men älsklingens syster är glutenintollerant och kan inte äta äggnudlar så vi fick improvisera.

igår så såg vi film och åt fruktsallad och godis, det var trevligt men vi var så trötta efter dagens arbete.

idag har jag gått upp med älsklingen kl 6 och åt frukost.. sen cyklade jag sakta bredvid älsklingen när han gick till jobbet och sen tog jag mig till gymmet och tränade drygt en halvtimma och cyklade sen till ica och handlade, fick cykla hem i regnet sen efteråt.

onsdagens trevlighet

2011-07-22 @ 07:04:50
i ondags så handlade jag och efter det blev jag bjuden på mat hos mamma, det var gott och trevligt, vi pratade en hel del också :)

Tisdagens skräck

2011-07-22 @ 07:02:47
jag träffade en av mina kära vänner.. det var jättetrevligt, vi fikade och satt och pratade i solen, men sen märkte vi att hennes väska var borta, det visade sig att en medelålders kraftig man hade stulit den, en kvinna såg det hända men sa inget... så dumma människor är ibland....

måndag

2011-07-18 @ 17:59:59
hejsan! idag har jag varit på jobb!! det har gått rätt så bra! om man bortser från när jag tagit min medicin, den har 100 mg så blir rätt trött när jag tagit den...
är på väg hem nu...

Ystad saltsjöbad

2011-07-17 @ 20:17:53
Jag åkte igår med mamma, mormor och min moster till Ystad Saltsjöbad, jag kan inte bada eftersom jag fortfarande inte är riktigt frisk ännu och går på pencillin.
men gick med fötterna i vattnet och i sanden. Det var mysigt..
mamma och moster badade och mormor satt i sanden och tog det lugnt..
På vägen tillbaka hem så somnade jag i bilen och mådde väldigt dåligt när jag vaknade.
Mormor oroade sig lite då jag inte ätit något den dagen förutom frukost och kakor. Så hon ville vi alla åt en macka så vi skulle få lite mer energi..

Hittade universums mysigaste restaurang i skogsmiljö (om man gillar det lantliga) och dyra mackor visserligen.. men den godaste räkmackan jag någonsin ätit.

Vi diskuterade japanresa sen när jag kom hem.. Vi gjorde sushi ♥ det blev jättegott!! tittade på dokumentär om tvspel under tiden och travelguide om tokyo och japan. Dock så somnade jag fram och tillbaka efter maten och la mig i sängen när klockan var halv ett. älsklingen och vår kompis var uppe till fyra på natten och la sig sen.

Idag har vi mest spelat olika tvspel, jag har hållt på med min kitmodel idag ♥ det är en liten Evangelion robot som man bygger ihop själv..  den är gjord i plast och redan i färg.. ska visa bild senare.. men det är jättekul att bygga dem.. förutom när man har svårt få ihop dem.

First day at work

2011-07-15 @ 05:54:12
Ska till jobbet för första gången sen i måndags idag.. varit sjukskriven i 3 dagar.
mår mycket bättre men känner ändå att jag inte är helt bra än.. mycket på grund av hostan tyvärr.. jag hostar inte så mycket under dagen men kvällen igår var ett helskotta!

Ska vila lite nu innan jag ska ta mig till jobbet.. lika bra att samla krafterna så jag inte blir sjuk igen.

Fortfarande sjuk

2011-07-14 @ 15:28:03
Jag är fortfarande sjuk.. känns inte kul men samtidigt så skönt att koppla av för en gångs skull..

natten till onsdag så såg jag och älsklingen förhandsvisningen av sista filmen av Harry Potter. Det var nog min kärlek till böckerna och nyfikenheten som gjorde att jag orkade dra mig från mitt trygga hem in till lund när jag mådde så dåligt. jag höll på att stupa flera gånger så dåligt jag mådde. Vi var tvungna att åka in tidigare till Lund för vi skulle köpa en present till en kompis som fyller år snart.
Vi handlade mat och gick till min kusin som vi skulle sova över hos, de pratade filmer och spel medan jag sov, mådde så dåligt jag inte visste om jag skulle orka.

Fick en jättejobbig hostattack när jag kom in i lund så det var ingen bra start.. Orkade igenom filmen som var fantastisk! den är inte så lik boken, de har vänt på en del grejer och ändrat lite smått men även om man blev sur på grund av ändringarna så var de ändå tvungna att göra ändringarna för att det skulle fungera som en film.
Den är fylld av passion, action, drama och humor. Den har hela paketet. så jag var riktigt nöjd när jag gick därifrån.
Sov till halv elva dagen efter och handlade frukost, kändes som om jag gick runt i en dvala för jag inte mådde bra. när vi kom hem så la jag mig i soffan direkt och däckade mot älsklingens arm. sov flera timmar på kvällen och sovit nästan hela natten. gick upp tio i elva.. har hostat en massa inatt så det är därför jag inte sovit hela natten. Men har vilat en massa och sett på anime..

Polaroidkamera

2011-07-13 @ 21:10:42
Jag läste på Fokis blogg igår att hon har köpt en polaroidkamera och nämnde att man kunde göra scrapbookalbum med den.. det var en väldigt bra ide.. för när man får barn ex så försöker många att göra album första tiden för barnet men många glömmer eller inte orkar göra det för man måste skriva ut bilder. men dessa skickar ju ut bilderna direkt så en sån kamera är ju mer praktisk när man ska göra såna böcker.

sen tror jag de är riktigt användbara om man är ute och reser och gör resedagböcker.. det brukar jag göra ^.^

jag mår inge bra alls idag... kroppen orkar ingenting, hostar jättemycket och är snuvig konstant..

Kaworu är jättesöt... han är verkligen helt underbart söt... han lägger sig och piper på mig vid sina leksaker (ligger i hans cykelkorg) och när jag ska ta reda på vilken av dem han vill ha så tar jag upp en i taget och han biter i den och släpper den på marken om det inte är rätt.. så söt!
dock tycker jag han ska lägga sig och värma mig istället som är sjuk XD

Muskelvärk

2011-07-10 @ 20:51:05
Jag hostar så mycket att musklerna i magen värker något fruktansvärt... Det är jättejobbigt att vara förkyld, speciellt när man får min hosta...


Idag när jag tvättade händerna framför badrumsspegeln så började jag hosta, då märkte jag att min hals utvidgar sig enormt när jag hostar, det är ju halsmusklerna som spänner ut sig för man hostar...

men de utvidgar sig så mycket att jag tycker det ser ut som min hals försöker göra att jag ser ut som en padda när de blåser upp sin hals...  undrar om vi människor kan ha en "padd-hals"? min försöker iaf...

Nu måste jag fixa med disken, hela kroppen värker och jag har feber, men ska ta mig till jobbet imorgon och göra endast så mycket jag orkar.. sen åker jag hem och sjukanmäler mig tills jag mår tillräckligt bra igen.

Kopp med te

2011-07-09 @ 12:20:54

Jag fick en jättevacker kopp av mamma med svart kinesiskt te i.. finaste te-förpackningen jag någonsin sett.




RSS 2.0