Varför?

2011-06-28 @ 22:42:21
Jag hade tänkt lägga upp bilder... men det verkar inte gå T_T jag kan inte iaf... men men vi har haft fullt upp.. förra helgen var vi på metaltown.. det var en både bra och jobbig upplevelse, System of a down var riktigt bra men för mycket trängsel.. dagen efter var jättebra på konserterna för jag hade bättre strategi för att klara konserterna.. tack vare älsklingen för jag hade jätteont i fötterna och det ösregnade. men Korn var jättebra :) förra veckan jobbade jag och umgicks med älsklingen efter.. så har missat att blogga T_T sorry.. sen i helgen så hade vi vänner över och då var det för mycket att göra så missade att blogga.. sen denna veckan har vi beordrad övertid på jobbet samt att jag hostar som en galning och mår inte så bra.. blev beordrad att gå till läkare så var hos doktorn idag.. en konstig doktor, han gjorde inte ens en check på mig först så fick nästan be om att göra ett blodprov för att se att jag inte hade en sjukdom.. han sa glatt "oh ja men blodprov, jaaa det kan vi göra" och så satt sköterskerna och tittade på mig som om jag var 10 år och rädd för sprutor.. frågade "du svimmar inte va?!" och jag som är så van vid sprutor sen barnsben.. så jag sa bara "åh, nej.. jag är bara lite trött" ska åka till norrköping på fredag.. ser fram emot det men är ledsen om jag fortfarande hostar...

Numb

2011-06-16 @ 07:51:54
Jag har så mycket i huvudet dessa dagar att det känns som om jag är helt stilla... Har mycket som händer dessa 2 veckorna. imorgon åker vi till Göteborg på Metaltown.. nästa helg har vi animerace samt åhus.. sen nästa helg igen så åker jag till norrköping och träffar mina vänner <3 Har varit helt utmattad de närmsta dagarna. vet inte varför jag tappat all energi.. så inatt måste jag sova ordentligt så jag inte tappar energin på fredag.

Diakon och prästvigning.

2011-06-13 @ 06:02:03
Igår var jag med när älsklingens syster vigdes till Diakonissa, det var rätt fantastiskt att se men gud så trött jag var, gäspade en massa.. dock så fungerar långsam orgelmusik och predikan och läsningar från de olika evangelier ungefär som sömnmedel för mig.. så blev jättetrött men det var väldigt trevligt ändå. efter det så hade vi middag som liknade en bröllopsmiddag i princip. men det var trevligt, dock lite ... långdraget.. vi var lite stressade då vi behövde åka iväg.. klockan tickade närmre 5 och vi hade 70 mil att åka. så vi kom inte iväg förrän vid halv 6.. lite stressigt.. spelade mest spel med älsklingen söta lillasyster. men däckade nästan direkt när jag kom hem.. kaworu behövde lufta sig lite först.... ....och ge mig en miljon pussar som välkomst <3

eslöv vs braehus vs flemingsberg

2011-06-11 @ 21:37:00
vi lämnade eslöv vid halv tio, stannade vid....typ halv 12-12 stannade vi i braehus... eslöv hade ca 20 grader... braehus hade 14 grader brrrrrrrrr vad kallt och blåsigt... vi fikade och pratade.. sen åkte vi till norrköping för "kissepaus" och åkte direkt till flemingsberg... som har 28-30 grader.. så hemskt varmt! ett rådjur tittade förbi i det höga gräset.. mys!

För mycket

2011-06-10 @ 05:53:39
Jag har missat att blogga... Detta är för jag har haft så fullt upp det är sinnessjukt.
I måndags var jag ju ledig, i tisdags så var det massa förseningar med tågen samt jag och älsklingen möttes upp och köpte en liten behändig kamera.
i onsdags så var jag och handlade på panduro och en present till älsklingens syster, igår var jag på skatteverkets momskurs i malmö.. riktigt intressant hoho.

Idag så ska jag bara hem *skööööönt*
men har massa att reda ut innan kvällen.
i helgen åker jag till uppsala och ska fira och vittna när älsklingens syster blir vigd till diakon.

Nationaldagen i Eslöv

2011-06-07 @ 05:52:06

Jag sjöng med mina andra körmedlemmar+3 andra körer i Eslöv för kungen och drottningen. Vi stod vid stenberget och sjöng sommarpsalm..
Det var riktigt trevligt. skönt också att slippa stå och trängas med alla andra.. men Säpo lyckades göra körledaren lite lätt irriterad.. vi hade nämligen ställt upp oss och var klara.. så fick vi inte stå på det sättet av säkerhetsskäl så vi fick klumpa ihop oss på en gräsmatta.. inte konstigt hon blev lite irriterad haha..

hittade denna bilden på skånskans hemsida:


gjorde pilar där jag och mamma stod.. mamma är längst till höger och jag längst till vänster.




Köpenhamn med mami

2011-06-03 @ 21:59:55
Jag har varit med mamma i köpenhamn idag.. skulle egentligen gjort ett långt inlägg.. men det har varit problem med tågen så istället för att vara hemma senast 8 som tänkt så är jag hemma nu kl 10.. är supertrött och orkar inte laga mat ens.. om matlåda inte finns i kylen så tar jag lite godis istället T_T och lägger mig i sängen. jag är helt slut!!

Larviga träd

2011-06-02 @ 21:35:40

Jag var ute med Kaworu och upptäckte dessa träd.. det är vanliga träd, men de är fulla med nät.. jag tyckte det såg ut som spindelnät.. men när jag gått hem och lämnat kaworu och hämtat kameran så märkte jag att det är inte spindelnät.. det är nät som är skydd för ägg som fjärilar (antar jag) lämnar.. det är alltså fullt med larver i små "påsar" och de använder sig av nätet för att ta sig till löven oskadda..

De äter sönder alla löv och tar all näring från träden så de kommer aldrig bli fina stora träd..
men det är ändå rätt häftigt.










Morgonkvisten

2011-06-01 @ 05:59:06
Jag är lite lätt morgontrött idag... har dock sovit rätt gott..
Har haft en del som bekymrat mig lite men det kommer gå uppåt snart..
sista arbetsdagen denna veckan ♥
Imorgon är det helgdag, på fredag har vi fått betald ledighet och på måndag så är det nationaldagen.

Jag har mycket trevligt som händer nu de närmsta dagarna.
Imorgon så kommer det inte vara så mycket, ska mest arbeta i trädgården, få rättsida på trädgården..
På fredag så ska jag till köpenhamn *waaii*
och på lördag-söndag så är eslöv full av liv för staden fyller 100 år
På måndag så ska vi sjunga för kungen och drottningen.
så det kommer bli intressant och kul!

men skönt med ledighet.


RSS 2.0