YES YES YES!!!

2010-09-29 @ 08:03:27

Jag ska på arbetsintervju nu på fredag!! så himla härligt!! jag vet inte om jag kommer få det ännu, men jag är överlycklig oavsett. så nu ska jag ringa för att bestämma tid.
så lycklig!


~Produktivitet~

2010-09-26 @ 23:02:55
Jag var på marknaden nu på förmiddagen ♥ Köpte lite julklappar en massa rosetter till Kaworu ♥
Och godis till han såklart!!

Jag och älsklingen har varit jätteduktiga och städat en massa hemma, storstädat! Känns jättebra, vi gick bort och övade "kom" med Kaworu på fotbollsplanen, han var jätteduktig.
Sen har vi tittat på en NHL match och jag har stickat på min halsduk.

Jag och älsklingen är i lund och shoppar! ...

2010-09-25 @ 14:56:40

dsc00814 (MMS)

Jag och älsklingen är i lund och shoppar! Har köpt bland annat en hårtork och ett par vinterskor :)


~Dagens Dag~

2010-09-23 @ 22:07:20
Jag var iväg och handlade idag!! lite presenter inför en viss persons födelsedagsfirande.
När jag kom hem så försökte jag ta det lite lugnt och så skulle vi bort och träna men Madde hade tyvärr ett fullpackat schema och vi ska träna imorgon istället, så jag har jobbat lite i trädgården, gjort födelsedagskort och lekt med Kaworu.

Nu ska jag sätta mig och sortera in hockeykort åt älsklingen ♥

~Sjung gung i sjung~

2010-09-22 @ 23:18:50
Det är extremt mycket på gång just nu i mitt liv.
Sjunger i två körer just nu, den ena är Den vanliga kören jag sjungit i snart 3 år.
den andra är för ett event som sker i oktober, det är en galakonsert.
Så jag är helt slut om dagarna, vi har extra mycket att göra just nu på jobbet och det tär en del.
2 gånger i veckan har jag träning, 2 gånger i veckan har jag körövning.. så det är 4 dagar i veckan som det är fullpackat. och när man är hemma, så är det grejer som behövs göras.

ooh vilken vacker soluppgång!

2010-09-22 @ 06:50:08

dsc00812 (MMS)

ooh vilken vacker soluppgång!


~Synd~

2010-09-21 @ 19:14:33
Jag var iväg hela dagen hemifrån igår och var inte hemma förrän strax före jag behövde lägga mig så jag kom aldrig till datorn.
Hade körövning inför körfestivalen som är i lund i oktober.

Idag så började jag dagen helt fantastiskt. jag och min älskade fästman åt frukost tillsammans ♥
När jag var på väg till jobbet kom jag på att jag glömt glasögonen hemma. var helt slut efter ett par nätter av dålig sömn och sen en tuff gårdag (sov jättebra nu inatt förresten, det var fantastiskt skönt)

valvaka och god lasagne. Jag har precis ko...

2010-09-19 @ 18:53:34

dsc00810 (MMS)

valvaka och god lasagne. Jag har precis kommit hem från träningen och duschat, krypit ner i en stickad mysklänning och ska äta lasagne, från tidigare idag. Men jag behöver energi! Ska se på topgear nu men när klockan slår 20.00 så ska jag sitta spänd framför www.val.se


~Nu har jag röstat~

2010-09-19 @ 15:54:15
Nu har jag och älsklingen röstat!!
Det var väldigt nervöst och just nu går jag på högvarv på grund av min nervositet av vilka som kommer vinna, kommer bli jätteintressant.
Och det är intressant hur det kommer bli.

Ska snart iväg och träna med Madde ♥ älskar att träna, det är så skönt, man tappar alla tankar och bara slappnar av. Underbar känsla.

~Valdagen~

2010-09-19 @ 09:54:33
Allt eller inget? Röd-grönt eller alliansen? Har ni bestämt er ännu?
Jag har förberett frukost till mig och älsklingen och när vi ätit så ska vi fixa iordning oss och traska bort till röstsalen.

Må bästa man/kvinna vinna. förhoppningsvis så får vi ett sverige som blir bättre.. frågan är om de kan uppfylla det? När Göran Persson hade sin tid så sa ha en massa bra grejer och genomförde inget, när Fredrik Reinfeldt lovade ne massa saker så var det självklart stor nackdel till en del, jag var en del av det då jag var arbetslös under tiden, men han genomförde var sak.
ska bli spännande, om Mona Sahlin vinner så hoppas jag hon kan uppfylla måttet, hon har ju tidigare varit känd som skandalpolitikern då vi såg henne på tv när hon blev intervjuad för hon kört för fort eller druckit och kört så jag själv har inte så mycket tillit till henne, även om hennes ideér är bra.
Vi får se.
Jag tänker inte säga vad jag ska rösta på, jag vill inte påverka någon, alla ska göra sin röst hörd, men rösta på vad ni innerst inne tycker är rätt, vad som gynnar dig som individ.

~Utnyttjande?~

2010-09-18 @ 21:01:36
Jag vet man inte ska egentligen lägga in politiska åsikter..
men.... fy tusan!!! Jag avskyr de som utnyttjar andras lidande för egen vinning!!!
Ex. det som är mest tydligt just nu är ju tjejen som skrev om sin mammas sjukdom i sin blogg. Det var så tydligt det var för att få folk att inte rösta på alliansen. och hon har lyckats. ett j**la knep, utnyttja sin egen mamma :( hemskt, sen utnyttjade Mona Sahlin det i debatten, fruktansvärt!!!
varför utnyttja andras lidande.
Det är lika avgörande för oss arbetslösa vem som vinner valet, jag förstår mig inte på hur man kan utnyttja folk.

*uppdatering: Jag tycker självklart synd om den stackars kvinnan som är så sjuk och tvingas ut i arbetslivet, det jag reagerar på är att en dotter kan utnyttja sin egen mamma, samt att hon gav Mona Sahlin det vapen hon behövde "Pity" dvs vår förmåga till att tycka synd om de som har det värre, så om Mona Sahlin vinner ikväll så är det för att man tycker synd om kvinnan, inte för ett bättre sverige och det är kasst.


Varför kan inte svenskar vara hövliga? trevliga? bry sig om andra? varför ska vi bara köra över andra, dunka in i varandra?? varför förstöra för varandra och bara vara själviska och bry sig om sig själv??
95% av de jag träffar som jag inte känner bryr sig enbart om sig själva! Varför kan man inte vara hövlig och bry sig om sina medmänniskor? hjälpa de som lider osv??

Varför kan inte sverige vara som japan? de är 10 ggr bättre människor än vi T_T ja vissa kommer säkert säga "flytta till japan då", det har varit i tankarna men jag och min sambo vet vi får bättre bonde i sverige då boende är riktigt svårt att ha råd med något vettigt... tyvärr.
så ja, jag bor hellre i japan, men tyvärr så blir det inte av.

Jag har själv inte bestämt än vad jag ska rösta på så dra inte någon slutsats av det jag skriver.

Jag tar kanske i lite för jag är irriterad, men... visst är det en poäng i det?

~Inception~

2010-09-18 @ 10:46:25
Jag skrev detta inlägg igår men det blev inte publicerat korrekt :( så tyvärr fick ni två dagars missad blogginlägg.

Jag hade inte möjlighet att blogga igår tyvärr.
Direkt efter jobbet så mötte jag älsklingen på tåget till malmö, vi åt på max och sen tog vi oss som hastigast för att ta ut våra biobiljetter ♥
Sen gick vi omkring i SFbokhandeln och letade runt bland manga, anime och andra filmer, det var riktigt mysigt. Jag köpte en manga!! *lycklig* och anime-boxen med "Ghost-hunt" som är helt fantastisk!! Älsklingen köpte boxen med Death Note som också är helt fantastisk!!

Inception var ruskigt, fantastiskt bra! Jag älskade den, så välgjord! Älsklingen hade köpt popcorn så vi satt spända och åt popcorn och verkligen sögs in i filmen.
Älsklingen berättade för mig att inception har tagit sin inspiration från animen "Paprika" som skapats av Satoshi Kon som tragiskt nog dog 24 augusti.
Det har nästan gått en månad, känns knappt som det, det är en katastrof att han har gått bort, han påverkade animevärldens så mycket. Han gjorde sådant som andra inte vågat göra. Han har gjort flertalet fantastiska animeer. Bland annat Paranoia Agent och Tokyo Godfather.

Mitt råd är att se dessa!!! och biofilmen.

Middag

2010-09-15 @ 20:33:02
Jag tillagade wok idag och bjöd hem mamma och pappa så vi åt middag tillsammans, efter middagen diskuterade vi lite om djur och om jobb.
Sen spelade jag lite piano för mamma och pappa och sen spelade mamma lite medan jag och pappa diskuterade lite annat.

Nu ska jag diska och förbereda kaffe till älsklingen ♥ Efter det ska jag lägga mig i sängen och sticka och ha värmekudden på ryggen, har fortfarande väldigt ont i ryggen men det gick mycket bättre idag jämfört med igår.

~Duktig~

2010-09-14 @ 20:31:01
Jag åt mycket grönsaker till maten och åkte iväg till träningen med min kära vän!! vi tränade i princip en timma!! Så duktiga.
men jag gjorde i princip bara konditionsträning för jag har väldigt ont i ryggen, en man som satt bakom mig igårmorse på tåget satt med sitt ena knä rakt in i min rygg och det gjorde jätteont, jag försökte trycka med fingrarna på hans knä genom sätet för att få honom att förstå det faktiskt gör ont när man trycker in ett knä genom ett säte.
Tyvärr fungerade ej detta och efter 10 minuters plåga så bytte jag säte, men det har tyvärr gett mig dålig eftereffekt :(

Så har plågats idag av ryggvärk.
Om jag har lika ont i ryggen imorgon så kommer jag jobba resten av dagen hemifrån.

~Gala konsert 13 oktober~

2010-09-13 @ 22:02:43
Det är galakonsert den 13 oktober i stora arenan, jag kommer inte ihåg namnet just nu, tror den hette färs och frosta arenan, det är i alla fall en stor galakonsert som startar en hel rad med operakonserter och andra underbara musikstycken.
Jag åkte idag direkt efter jobbet till övning för denna gala-konsert.
Så 3 timmar övade vi i domkyrkan (efter 9,15 timmars jobb) så just nu känner jag mig mer som en zombie än som människa. ska gå bums till sängs.



denna skall bland annat vara med.



denna med, för er som inte känner igen den kan gå in ca 1 min och så lovar jag ni känner igen den direkt.
Nu ska jag lägga mig.
Kram till er alla

~Formula 1~

2010-09-12 @ 20:25:14
Jag och älsklingen har haft en riktigt skön och avkopplande dag idag, vi har tittat på anime, formula 1 race.
Njutit av korvstroganoff och frukttallrick.
Har även uppdaterat min fotoblogg med en massa bilder.

Är helt förvirrad över hur jag ska välja. Det är riktigt svårt att bestämma sig, tidigare valet så var jag lika pusslad. det är andra gången jag har åldern inne för att välja.

Hoppas er dag har varit trevlig.

~Klaviatur~

2010-09-11 @ 22:05:57
Jag spenderade halva dagen till att spela piano idag ♥

Sen satt jag och älsklingen och surfade runt på nätet tillsammans och lyssnade på musik, bland annat på videoinspelningen som gjordes när jag sjöng i kyrkan på min fästmans systers bröllop.
Ni kan också njuta lite ♥ (om ni vill)

Jag skickade den till en kompis som berättade att jag redan lagt upp den på youtube, jag trodde inte jag hade lyckats med det så jag blev överraskad.

 

Vi har tittat en hel del på anime, bland annat sett klart på kuroshitsuji och nu ser vi på en film som heter Gekijouban Kara no kyoukai, dricker nyponsoppa till ♥

Ha en trevlig kväll


~Supermys~

2010-09-11 @ 08:30:30
Igår så lagade jag och älsklingen extragod mat, fast...egentligen gjorde älsklingen all maten, jag är så stolt över honom ♥
pepparbiff, kokt potatis, chili bearnaisås, stekta champinjoner, morötter och sallad med gurka. supergott!!!
Vi tittade på en film om fotbollsvm 94 och åt godis och drack cider, dock somnade vi i soffan och gick och la oss sen.
jag vaknade 4, somnade om, vaknade halv 7, kaworu pep i sovrummet, han hade också sovit länge och tyckte vi minsann skulle upp.
Sen låg jag och slumrade till då och då till halv 8, sen gick jag upp och ut med voffsingen.

Älsklingen ligger och sover, men ska väcka honom nu.

Har ni sovit gott inatt?

~stulet mms~

2010-09-10 @ 06:01:11
Jag gjorde ett mobilinlägg igårkväll som jag vet gick iväg men av någon anledning så har den inte kommit in, men den är dragen från min mobilräkning...
kan man klassa det som stöld? för det är så det känns....

Jag bakade äppelkaka igår och jag och älsklingen borstade vår lilla rufsboll!!
Han hatar att bli borstad och hade dessvärre många tovor.. men han gav upp sitt pipande och jag vann. så han låg och tjurade medan jag borstade honom.

Men han är så stolt över hans päls efter.
Tidigare hade vi en spegel stående på golvet, var gång han vad borstad brukade han ställa sig framför den precis som om han beundrade sig själv ♥

~Träningsdag~

2010-09-07 @ 20:21:01

Direkt efter jobbet så lekte jag med Kaworu i trädgården, han älskar att leka i trädgården.
Sen åt jag och mamma middag och jag begav mig till träningen efter det.
Det var riktigt skönt att träna ♥ Är helt slut i hela kroppen.

Var precis ute på promenad med Kaworu och det var riktigt kallt ute.. så är helt stel i hela kroppen av köld (samt spänningar i musklerna efter träningen)

Ska göra kaffe till älsklingen och njuta lite av resterande av kvällen.


frukttallrik med blåbär *mums* älsklingen ...

2010-09-06 @ 19:58:52

dsc00803 (MMS)

frukttallrik med blåbär *mums* älsklingen och jag äter frukttallrik och ser på anime


~Ett glas fullt~

2010-09-05 @ 17:33:11
Är jättetörstig och har fyllt ett glas med jordgubbssaft ♥
Tidigare idag har jag klippt gräset och tagit en lite längre promenad med vår lilla sötnos (Kaworu), vi följde Lisa till bussen, fast hon missade bussen men jag behövde komma hem så hon tog en promenad bort till stationen och Kaworu och jag tog promenaden hem.

Dock var Kaworu lite.......slö, så han lunkade sakta bakom mig så jag lyfte upp honom, och jag märkte direkt att jag hade uppfyllt hans önskan (typiskt nog, det ska man ju inte göra) för han sprattlade inte när jag höll honom upp honom, så han gillade att vara där, han la sig och tittade runt omkring sig.

Nu slöar jag lite och ska ta hand om disken strax, sen ska jag börja med middagen.

~Trevlig kväll~

2010-09-04 @ 20:17:06

Det var väldigt trevligt!! vi åt mycket god mat, sjöng mycket och många skratt.

De hade anordnat en liten tipsrunda i början och sen började buffén.
Älsklingen slutade kl 17.00, när festligheten började, men han kom dit strax efter alla hade tagit sin mat.

Det var väldigt trevligt, nu så ska de ha dans och trevligt men älsklingen och jag drog oss hemåt istället.


~Grillfest~

2010-09-04 @ 16:59:24
Idag har vårt område grillfest, jag har mest suttit och fixat lite viktiga grejer vid datorn och umgåtts med Lisa vår underbara vän som är hos oss!!

Men jag ska iväg nu till grillfesten, kommer bli spännande ♥

~Trevliga dagar~

2010-09-03 @ 22:39:21
Igår tyvärr missade jag att blogga. Ber om ursäkt.
Jag var så trött på kvällen.

Jag hade bjudit hem familjen så vi alla åt Tacos igår, väldigt trevligt!!
Efter det tittade jag och älsklingen på en dokumentär.

Idag har en underbar vän kommit till oss ♥ vi har ätit Carbonara och sitter och skrattar och pratar tillsammans. Jättetrevligt.

Jag själv tänker lite på framtiden under tiden, vad jag vill ha ut av den.

Förlåt den sista sekunden inlägget, har ha...

2010-09-01 @ 23:59:48

Förlåt den sista sekunden inlägget, har haft grillkväll med familjen och filmmys med älsklingen <3


RSS 2.0