avkoppling på café, sitter och dricker te,...

2010-07-30 @ 14:39:02

dsc00785 (MMS)

avkoppling på café, sitter och dricker te, det är mindre än en timma innan tåget går, nu är bokslutet färdigt och jag är på väg till min vän ninas bröllop. Ser fram emot det


shopping <3 jag är i nova lund och har köp...

2010-07-28 @ 16:35:30

dsc00783 (MMS)

shopping <3 jag är i nova lund och har köpt skor, sitter nu och äter wok <3 riktigt trevlig, ska träna senare idag


~Solnedgång~

2010-07-27 @ 20:24:11
Jag var ute igår och fotograferade solnedgången ♥






~Förödelsen~

2010-07-26 @ 19:12:32
Jag var idag till ICA och handlade frukt, har tänkt göra fruktsallad, handlade på ica då det är närmare gymmet, skulle bli hämtad av min vän ♥
Dock fick jag då se förödelsen branden gjort, djurbutiken har klarat sig hyffsat, men hela taket har brustit och hela butiken är full med takpaneler, tegel, träskivor och skräp. det är hemskt att se och det luktar illa.

Det känns riktigt skönt efter träningen ♥ Äter köttfärssås och spaghetti som älsklingen gjort tidigare idag! Jätteglad!!
Ska titta på anime, se vidare på Monster, har inte sett den på en evighet men det är svårt att komma in i en anime som man inte sett på länge, speciellt en anime som monster som är riktigt riktigt bra och extremt välgjord med detaljer.

~Städdag~

2010-07-25 @ 22:11:07
Idag har vi mestadels städat här hemma, har tittat på pimp my ride.

jag vet mitt inlägg inte är det roligaste man kunde ha fått men har varit lite nere efter händelsen här i eslöv igårnatt. det är tredje anlagda branden som slutat i katastrof på ganska kort tid och det känns lite oroväckande.

Lite obehagligt liksom.

Jag har det ganska stressigt nu framöver.
Har min väns bröllop nu i helgen och 3 veckor efter det har jag ett till bröllop och gå på och ett bröllop till helgen efter det. samt 2 bokslut så väldigt mycket att göra.

~Brand i Eslöv~

2010-07-24 @ 23:17:36


Bilden lånad från Sydsvenskan



Jag var ute med Kaworu och såg ett jättestort mörkt moln mot centrala eslöv. Jag var först lite nervös om det var i närheten där mamma och pappa bor så jag gick lite närmare för att se så det inte var där mamma och pappa bor.
Det var det inte som tur var.

Har kollat upp lite på nätet och hittat lite mer, en lagerlokal i närheten av stationen är det som brunnit ner, tyvärr har den fattat eld i en djurbutik och som tur är har nästan alla djuren blivit räddade.

se mer här:

Sydsvenskan
Aftonbladet

~Sushi, my love~

2010-07-24 @ 18:28:17
Jag och älsklingen har städat hemma idag och jag var iväg och handlade.
Köpte grejer för att göra sushi, det blev inte 100% lyckat men gott ändå ♥
Nu har vi ätit upp och tittar på "pimp my ride".

Har förberett lite godis och gott till efterrätt ♥ När maten har smält så ska vi spela tvspel.

Jag har varit väldigt stressad den senaste tiden så det är därför det inte är så mycket inlägg, jag har handlat lite grejer jag vill visa, kommer lägga upp bilder senare idag eller imorgon.

Kram kram

idag har vi blivit bortbjudna hos min samb...

2010-07-23 @ 23:14:02

dsc00780 (MMS)

idag har vi blivit bortbjudna hos min sambos pappa, det har varit trevligt. Har grillat och pratat, haft riktigt trevlig fredag! Hoppas ni har haft trevlig dag!


~Första träningen på gym~

2010-07-22 @ 22:22:47
Efter jobbet så gick jag och skrev ut fler bilder från Mattsons fotobutik, det är sammarbete med expert, jag har bestämt mig för att bli stamkund där ♥
Det blir riktigt riktigt bra kvalite på bilderna.

När jag var i Lund så fikade jag med Madde, det var riktigt trevligt ♥
Sen efter det gav hon förslaget att testa att träna på hennes klubb, jag stack hem snabbt och så iväg igen och vi tränade tillsammans, det var riktigt trevligt och något jag verkligen vill fortsätta med. dock nästa gång ska jag bara äta kvällmacka... jag orkar inte laga mat efteråt. Det märkte jag tydligt idag.

Har sett på anime idag sen jag kom hem men ska snart gå och lägga mig.

~Anime-love~

2010-07-21 @ 19:40:19
Äntligen så sitter jag och älsklingen och tittar på Anime, vi har en vän här, kallas Pokemon i våra "inre cirklar" haha.
Vi tittar på Tsyokiss coolXsweet

Den är inte en top anime så vi får se hur det utvecklar sig. Har tyvärr inte gjort något speciellt idag förutom jobb. men kommer ha en lugn kväll och se på anime och spela tvspel ♥

~New Lolita shop~

2010-07-20 @ 21:25:19
Ny försäljare i Sverige med självsydda och egendesignade lolitakläder!!
Det är min syster som är sömmerskan och hon syr kläder efter önskade storlekar.
Märket heter Strawberry teaparty och det kommer upp en stor artikel om det när jag har tid. här kommer två bilder när jag var modell för kläderna.


~Möhippa~

2010-07-19 @ 19:22:52
Jag har i flera veckor försökt verkligen att låta bli att blogga mycket då det absolut roligaste jag hade att berätta var våra planer för Ninis möhippa!!
Samt att jag inte haft mycket tid ledigt vid datorn när jag kommer hem nu när älsklingen har semester.
Jag har en del bilder från möhippan i helgen men kommer lägga ett ordentligt inlägg om det imorgon. Jag har väldigt stressigt just nu med massvis med bröllop och möhippa och sådant så jag kommer ha väldigt dåligt med tid att kunna blogga ordentligt, tror dock det blir lite mer bloggande efter helgen då älsklingens semester tyvärr är slut.

en underbar gåva! Min kära vän nina gav mi...

2010-07-18 @ 19:02:40

dsc00777 (MMS)

en underbar gåva! Min kära vän nina gav mig norimakis som en liten gåva när jag skulle åka hem, de är jättegoda och hon la en liten skål till soja <3 har haft en jobbig tågresa hittills då en familj snodde min plats och skjutsade iväg en annan och jag blev 'tvingad' att ta en annans plats


väninnas möhippa, jag var inte hemma igår,...

2010-07-17 @ 13:52:56

dsc00776 (MMS)

väninnas möhippa, jag var inte hemma igår, jag hade i hemlighet åkt till norrköping för min väninnas möhippa. Nina gifter sig om två veckor. Vi är just nu vid bråvikens aborreberg :) tid ett stort naturområde och suttit med Picknick i ett lusthus med åska ösregn och blixtrar. Nu ska vi vidare hem till nina och fixa lite, sen åka buss i norrköping för att förvirra henne, sen åka till vilbergens bowling. Berättar mer senare


Tröttsam dag

2010-07-16 @ 23:12:26
Idag har jag haft mycket att göra på jobbet. När jag kom hem så lagade jag mat, sen spenderade jag största biten av kvällen till att spela spel med älsklingen. Men ska sova nu!

Hur har eran fredag varit?

frukttallrik *mums* jordgubb, ananas, gali...

2010-07-15 @ 20:48:02

dsc00775 (MMS)

frukttallrik *mums* jordgubb, ananas, galiamelon, apelsin, äpple och vindruvor


~Underbart sällskap~

2010-07-15 @ 18:26:24
Idag har jag träffat min kusin, handlat en del frukt och vi har grillat korv med bröd tillsammans med älsklingen, jätteskoj :) Älsklingen och min kusin kommer så bra överens ♥

Vi har jättetrevligt och har precis ätit, jag kanske hinner blogga senare idag men är rätt trött idag, det är så stressigt på jobbet jag känner mig svimfärdig ibland >.<

Hoppas ni har en lugnare sommar.

~Konstig dag~

2010-07-14 @ 20:36:12
Det hade hänt lite jobbiga grejer hemma idag så jag klarade inte mentalt av att vara kvar på jobbet så jag jobbade hemifrån största delen av dagen.
Det var skönt att jobba hemma men jag hade självklart dåligt samvete eftersom jag mådde bättre under eftermiddagen (jag hade glömt laddaren till datorn på jobbet så datorn dog under eftermiddagen) Men jag kommer ändå försöka hinna ikapp och jobba ikapp den tid som jag missade.
Det var trots allt av en (enligt mig) riktigt bra anledning till att jag tog mitt beslut, för jag grubblade över det på jobbet innan jag bestämde mig.

Men jag mår bättre nu :) och jag ska till jobbet imorgon igen.
Jag och älsklingen fick hjälp av pappa så vi har slängt mängder av skräp idag. känns jättebra, har mer som behöver slängas vid returpunkten men det får bli en annan dag.
Har lite ont i magen så jag har tänkt lägga mig i sängen och vila samtidigt som jag spelar mario kart. Men så fort magen mår bättre så ska jag köra mitt träningspass igen ♥

Gårdagens träning:

70 olika sorters situps.
40 armhävningar (20 per gång)
ca 30 benlyft (ligga på rygg och lyfta benen upp och ner)
ca 30 squatts
stretchning

Gjorde de flesta övningarna med hantelstänger för att få lite mer effekt.

~Tisdag~

2010-07-13 @ 21:01:02
Jag är hemskt trött idag, vet inte varför, sov hyffsat inatt.

Men väcktes halv 5 imorse av Kaworu som ville ut.. inte skoj, jag kunde inte somna om efter det tyvärr.
Har tränat idag, kändes bra! Har varit jättetrött hemma men åt jättegod mat idag.
Vi missade vår fem och ett halvårsdag som var i söndags så vi gjorde jättegod mat;

Färsk pasta, stekt fläskfile med senapssås som har färska champinjoner i sig. Jättegott!

~Galna människor~

2010-07-12 @ 22:14:34
Vi är allt galna ändå, vi klagar i en evighet på att det inte är sommarvärme men nu när vi äntligen har det så är det för varmt och kvavt..
vi är aldrig nöjda T_T
Men. det är ju så hemskt varmt, sitter i sängen nu, ska spela Mario Kart tills jag somnar ♥
Har precis duschat men är redan genomsvett, inte trevligt inte.

Hoppas jag sover gott inatt, har sovit hemskt ett par nätter i rad...

Sov gott!!!

~Ruskigt varmt~

2010-07-11 @ 12:48:39
Vi har 33 grader i skuggan idag och strålande solsken.
Vi städar lite hemma men har igång fläktarna.
Melon-pan blev inte fruktansvärt gott, gott, men inte som vi hade tänkt oss men jag vet hur jag kan förbättra det till nästa gång så det kommer orda sig ♥

Vi får över vänner idag på grillkväll!! ska bli trevligt.

har bakat japansk kaka idag! I japan kalla...

2010-07-11 @ 11:15:44

dsc00774 (MMS)

har bakat japansk kaka idag! I japan kallas de för melonpan men de har melon essence och jag har inte hittat det i sverige så har använt vaniljessence istället. Det luktar rätt så förhoppningsvis så smakar det rätt


åhusglass har vi precis ätit och är nu vid...

2010-07-10 @ 13:13:52

dsc00772 (MMS)

åhusglass har vi precis ätit och är nu vid stranden! Mys mys


jag har ordnat en stor frukttallrik till m...

2010-07-09 @ 18:55:46

dsc00771 (MMS)

jag har ordnat en stor frukttallrik till mig och älsklingen <3 har lite fredagsmys framför tvn, spelar tvspel


~Gaga vs Cartman~

2010-07-08 @ 19:40:25

 

 


~Retro games~

2010-07-08 @ 19:25:41
Jag, älsklingen och vår vän Marcus spelar Retro-games, har precis ätit klart kebab-tallrik och Kebab-rulle och nu är mortal kombat igång på vårt Super-nintendo ♥

Det är jättetrevligt, dock har ju projektorn gått sönder så vi sitter vid tv'n på ovanvåningen, men det är okej det med!

Kaworu vill också vara med, han går runt och småskäller på oss hela tiden. Jag köpte en massa frukt idag så kanske avslutar kvällen med lite fruktsallad ♥

Återigen en dag där ingen tid till att b...

2010-07-07 @ 23:11:13

Återigen en dag där ingen tid till att blogga har kunnat hittats. Hoppas verkligen jag får mer tid framöver, men jag undviker lite med att blogga så jag inte skall avslöja överraskningen för tidigt :) dock den 14e juli kommer jag avslöja något annat som jag tror kommer glädja väldigt många :)


~Överraskning~

2010-07-06 @ 21:08:32
Jag har varit iväg och fixat en grej idag, tänker vänta med att berätta ett tag framöver :) ni får se när tiden är inne. Jag lovar ni får se inom kort ♥

Jag och älsklingen har haft ännu en mysig dag tillsammans och ätit köttfärssås och spaghetti och jag har ordnat lite efterrätt som överraskning till oss ♥

Nu ropar Kaworu på mig, han behöver gå ut och lätta lite på trycket (vår älskade voffsing)
Hörs förhoppningsvis senare idag.
Jag och älsklingen skall ha lite "massage-stund" vi skall ge varandra ryggmassage.

Jag och älsklingen möttes i lund och fikad...

2010-07-05 @ 23:00:40

dsc00765 (MMS)

Jag och älsklingen möttes i lund och fikade på waynes coffee, jag drack denna dryck. Berättar mer om den imorgon men den var riktigt god! Vacker flaska också. Vi var hemma igen tid halv 8 och jag har inte haft möjlighet att blogga tyvärr. Har bland annat varit duktig och tränat. Hoppas ni haft en bra dag.


~Underbart!!~

2010-07-04 @ 19:49:42
Jag och älsklingen talades vid för någon dag sedan och har bestämt att vi skall åka till Yasuragi över nyår igen!!! Gud vad härligt!!! Jag tror det kommer bli av då vi har betydligt bättre ekonomi nu än vad vi hade då, känns underbart att vi skall åka!! Bara man får ledigt från jobb men det lär inte vara svårt över nyår.

Sen planerar jag och Chaya-chan en tid då hon kan komma hit och umgås! Ska bli riktigt skoj det med!!

Fick precis reda på att älsklingen är på väg hem nu, så snart är jag inte ensam längre ♥

~Sunday~

2010-07-04 @ 17:57:27
Jag var iväg och la på ett brev till mamma och pappa idag. Sen har jag storstädat vardagsrummet och hallen, har dammsugit och moppat i köket, skall fixa köksbänken nu. ville överraska älsklingen lite grann då han varit iväg hela dagen idag på en far-son dag, de har åkt iväg med hans pappas corvette Z06, de skulle åka bland annat till åhus men de talade om eventuellt bowling eller bio på kvällen.
Så jag har ingen aning om när han kommer hem igen tyvärr..
Men hoppas han blir glad.

wow wow våran orkidé har börjat blomma! Oc...

2010-07-04 @ 14:29:50

dsc00762 (MMS)

wow wow våran orkidé har börjat blomma! Och jag märkte det inte ens. Vad fin den är.


~Min allra egna långlördag~

2010-07-03 @ 23:17:09
Som varit fylld med stekhet värme, vi hade 29 grader i skuggan klockan 2 idag, det har varit sinnessjukt varmt, en riktig skånsk sommar dock så det var härligt att känna att vädret är tillbaka att återställa sig efter vulkanutbrottet.

Jag var iväg imorse och köpte grejer för att göra riktigt mysig frukost, jordgubbar, färskpressad apelsinjuice, frallor och plättar ♥

 

Efter frukosten så satte vi oss och spelade Age of Empires, ett strategispel, det var så hemskt varmt ute att det inte var så skönt att göra något ute så vi höll oss inne ett tag.

Mitt i spelet upptäckte jag klockan var lite mycket så jag ordnade liten lätt lunch, frallor, äpplemust (saft från "bröllopsserien", riktigt god!) och jordgubbar.

 

I bakgrunden ser man brevpapper, jag skriver till min kompis Tokiko i Japan, hon har precis flyttat till hus med sin nya man ♥ Så glad jag var när jag fick hennes brev, försöker skriva tillbaka till henne.

 

Sen stack vi ner till netto och köpte grillkol och lite mer >.> det blir alltid så när man skall handla. Sen satte vi igång grillen och grillade flintastek. Jag gjorde en sallad till och chilibearnaisås.. det var riktigt gott.

 


~Lax och Broccoli~

2010-07-02 @ 22:56:53
Idag efter jag kommit hem så bytte jag bara om och så stack jag och älsklingen till min mamma och pappa, ett par vänner till familjen hade kommit till dem och de skulle äta laxrätt *mums* vi var också bjudna!
Mamma gör något speciellt.
Hon kokade upp potatis och sen la hon en massa laxar i en ugnsform, fyllde med broccoli uppepå och hällde sojamjölk (lite tjockare variant) uppepå och ställde in i ugnen, riktigt riktigt smaskigt!!!

Sen vi kommit hem har jag tränat "step up" med stängerna till älsklingens hantlar och gått upp och ner i en timma och tittat på första avsnittet av den nya säsongen av Top Gear!! Så glad!!

Sen har älsklingen köpt en japansk utgåva av Totoro, engelsk subtitle och det är dubbeldiskutgåva ♥

dagens outfit! Kjol och skjorta, de båda ä...

2010-07-02 @ 08:34:58

dsc00751 (MMS)

dagens outfit! Kjol och skjorta, de båda är köpta på hm


~Full rulle hela veckan lång~

2010-07-01 @ 22:01:46
Som jag berättat så har jag haft sinnessjukt mycket att göra om dagarna så jag knappt hinner blogga, men jag kommer som tur var alltid ihåg att lägga åtminstone ett inlägg.

Efter jobbet var jag till banken, sen till apoteket och köpte allergitabletter till älsklingens hemska gräspollenallergi. Sen handlade jag och åkte hem, köpte varsin glass till mig, älsklingen och hans söta lillasyster eftersom de skulle möta mig på vägen hem ♥

Sen har vi gjort hemlagad pizza och har tittat på Alice in Wonderland, den som nyligen kommit ut på DVD. Riktigt bra film, min favorit är the mad hatter, Johnny Depp ♥

Vem är er favorit?

RSS 2.0