~Tsuji-chan har inte försvunnit~

2010-05-14 @ 21:47:12
Som de som inte vet vem Nozomi Tsuji är så ska jag förklara lite:

Nozomi Tsuji är en japansk popartist. Hon har bland annat varit med i Morning Musume, Mini Moni, W (Double you) och även gjort lite solo själv.
Hon sjöng med W när hennes partner Ai Kago var med i en otrolig skandal - rökte som minderårig. Detta är inte så stor grej i Sverige men det är otroligt stort i Japan, speciellt då man kan köpa cigaretter i vending machines, dvs det är ganska svårt att registrera din ålder. Det var ju ännu värre då hon var en stor ikon. Tack vare detta slutade bandet och Nozomi Tsuji fortsatte tappert som solosångare.

2007 så gifte sig Tsuji-chan med en japansk skådespelare och fick en liten dotter tillsammans. Sedan dess har man nästan inte hört av henne. Men nu sökte jag runt lite på youtube och hittade lite klipp som är från detta året och någon av dem är säkert från förra.
Men först några bilder för er som inte känner till henne.





 

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jF0xic5N2es&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jF0xic5N2es&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

 



♥Lämna åsikt♥

♥Lämna din åsikt här♥:

Namn:
♥Kom ihåg mig♥

♥E-postadress♥: (publiceras ej)

URL/♥Har du blogg?♥:

♥Åsikt♥:

Trackback
RSS 2.0