~Yasuragi♥Part 2~

2010-01-05 @ 13:39:47
Jag visade bilder ifrån rummet och nu kommer till den härliga första dagen på Yasuragi, nyårsafton♥
Vi fick en rundvisning av hela stället när vi hade bytt till yukata.
Masae-san kommer ifrån Japan och tyckte det var både kul och intressant att vi varit i Japan två gånger så vi pratade lite japanska med henne ^.^ Kändes så roligt.
De hade en badintroduktion man kunde gå på där man får reda på om yukata och japanska baden men vi hann inte gå på den, men eftersom vi hade satt på oss yukatan rätt och visste om rutinerna före bad (ex. man skall alltid tvätta sig ren före man går i badet) man skall ha den vänstra fliken på yukatan överst för att den högra skall vara mot hjärtat, har man den tvärtom så betyder den högra döden så det vill man verkligen inte ha överst.
Före middagen som skulle äga rum i antingen Restaurang Tokyo eller Restaurangen som var bredvid (vi fick aldrig reda på namnet men det var fullt med trådar som var hängda som dekorerade cirklar runt vissa bord.) Vi hamnade i det andra rummet, Masae hade bett dem att reservera det finaste bordet så vi hamnade i en sån cirkel.
Vi missade champanjskålen som var före maten men fick den under tiden vi väntade på maten.

Detta var Ankleverterrine med Aprikoser & Ingefära. Halstrad pilgrimsmussla med Blomkål, Kapris och Bonitosoya
Jag är mjölk och laktosintollerant så min mat ser lite annorlunda ut därför får ni två bilder var gång vi har annorlunda.


Detta var Norimaki med friterad kycklinggyoza
Vi hade dock inte riktigt kommit på hur vi skulle ta kort i den belysningen som var. Vår kamera blev stulen för ett tag sen så vi har lånat mina föräldrars gamla digitalkamera.

Detta var Yuzu- och cocossorbet

Yuzu är tydligen blad av en citrusfrukt som kommer ifrån japan, Det var iaf jättegott.

Detta är Helstekt Marulk med shitake, Edamamebönor och tryffel

Kendounderhållning under middagen, fick ingen bättre bild tyvärr.

Lite lummig bild på oss men vi hade det verkligen underbart.

Detta var Soyabrässerad Kalvrygg, med rimmad Kalvbringa samt sky på japanskt plommonvin.

Risbollar älsklingen fick till sin kalvrätt. Tydligen är detta väldigt mättande :3

Detta stod inte med på menyn så snarare lite överraskning. Det var chokladdumpling, karamelsås och någon slags sushi-aktigt som också var dessert. Min dumpling var gjord på ätbart blad och var fylld med melonbitar.

Detta var Litchimousse med Mandel och Hallon, min var Melon och Jordgubb frukttallrik, Citron- och cocossorbet

Efter all denna maten var vi så mätta att vi retreatade till rummet och vilade lite före tolvslaget.
Kvart i tolv skulle alla träffas för att skåla in det nya året med ännu mer champanj. De skulle slå in det nya året på tolvslaget med den nya tibetanska gong-gongen som de hade i Loungen.

Akemashite omedeto gozaimasu


♥Lämna åsikt♥

♥Lämna din åsikt här♥:

Namn:
♥Kom ihåg mig♥

♥E-postadress♥: (publiceras ej)

URL/♥Har du blogg?♥:

♥Åsikt♥:

Trackback
RSS 2.0