~Från Moetan till Monster~

2010-02-26 @ 14:44:50
Har sett klart Moetan, tyckte mycket om serien, hade inte så fruktansvärt ingående historia men den gav en ett leende på läpparna.



Nu ser jag på en annan serie som heter Monster, har ännu bara sett 1½ avsnitt men den får en att bli intresserad i alla fall. Det handlar om Doktor Tenma som är en av Tysklands bästa doktor. Han blir utnyttjad av den som är högsta hönset. Utan att veta det till en början men han blev omplacerad från en operation till en annan och tack vare omplaceringen så dog den som han skulle operera.
Han fick in ett fall med en liten pojke som hade blivit skjuten i huvudet och han visste att han var den enda som skulle kunna göra operationen lyckad och pojken skulle överleva. Trots detta ville överläkaren att han skulle ta hand om borgmästaren som blivit skadad. Men då beslöt sig Tenma att han skulle hjälpa pojken först eftersom han kom in före borgmästaren.

Borgmästaren dog och han får problem på sjukhuset för han prioriterade pojken.
Pojken och hans tvillingsyster försvinner och flertalet mord uppstår. Tenma börjar gå igenom det hela för han har en känsla av att det har med honom att göra.



♥Lämna åsikt♥

♥Lämna din åsikt här♥:

Namn:
♥Kom ihåg mig♥

♥E-postadress♥: (publiceras ej)

URL/♥Har du blogg?♥:

♥Åsikt♥:

Trackback
RSS 2.0