~Tivoli~

2010-08-08 @ 22:07:53
Jag var idag på Tivoli i Köpenhamn ♥
åkte strax före halv elva hemifrån och var inte hemma förrän strax efter sju.
Det ösregnade i Köpenhamn hela dagen så var genomfrusen in genom hela kroppen. Inte skoj.
Sista stadsbussen hade redan gått och nästa buss som stannar nära där jag och älsklingen bor skulle inte åka förrän 1½ timma efter jag kom hem.
Försökte ringa två av mina vänner men de var tyvärr upptagna så jag var "tvungen" att gå hem utan sällskap, jag var frusen, hängig och trött så ville ha sällskap.
Hade smsat lite med mamma, hade bland annat somnat på tåget mellan malmö syd och lund. Och pappa var jättesnäll, när han hörde jag var tvungen att gå hem med fuktiga (blöta på vissa områden) kläder och frysa så satte han sig i bilen direkt och körde hem mig, jättesnällt av honom ♥
Så jag har värmt mig i duschen, ätit tacopaj, spelat kanske 10 minuter tvspel och nu sitter jag och har tänkt lägga upp bilder. Känner mig fortfarande hängig...

På väg till Tivoli så försökte vi fly in till ett Café, det kallades "The Royal Café", vi satt där en stund och bad om menyn, när vi såg priserna så gick vi. Det var sinnessjukt dyrt.

Men de hade vacker dekorering, detta var väggen.

Taklamporna var slående...

...Men vissa detaljer kanske inte riktigt passade in...

...Om ni förstår vad jag menar.

 

Teaterscen

Någon som vill åka släng-gungan fast den höjer och sänker sig mellan "ställningen" och marken.

 

Jag har flertalet fler bilder att visa, men behövde ta en liten "städpaus" mitt skrivbord såg ut som om ett krig pågått och Jag måste lägga mig då jag ska upp tidigt för att jobba.

Sov gott!!!


♥Lämna åsikt♥
Postat av: Johanna

Ser riktigt mysigt ut där. Jag har aldrig varit i Danmark.. vad jag vet xD Kanske när man var überliten. Sov gott själv. Jag ska iväg nu till en vän :)

2010-08-08 @ 22:45:27
URL: http://stadstroll.blogg.se/
Postat av: Alu

Varför ser vädret alltid så mycket bättre ut på dina bilder än vad det är i verkligheten?? Nu känner man ju sig som en riktig mes när man klagar på det... :)

2010-08-18 @ 23:20:10

♥Lämna din åsikt här♥:

Namn:
♥Kom ihåg mig♥

♥E-postadress♥: (publiceras ej)

URL/♥Har du blogg?♥:

♥Åsikt♥:

Trackback
RSS 2.0